keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Uusi vaihe elämässä

Pahoittelen että olen viettänyt kesää ulkosalla enkä ole sen takia jaksanut olla koneella. Töitä olen paiskinut mutta siinä välissä olen kyllä ehtinyt mökkeillä, veneillä, treenata ja nauttia kesästä.

Noonan kanssa osallistuimme Harjavallan näyttelyssä. Noona esiintyi aivan älyttömän hienosti, pienen treenikertauksen jälkeen! Pöydällä oli niin nätisti ja kehässä tokopuoli pelasti meidät jotenkuten. Menin hakemaan agilityn osalta vaadittava tulos, mutta ERI:n kanssa lähdin kotiin! :) Toisaalta niin jäi sitten pappan autonikkuna parkkipaikalla... Unohdin avaimet autoon, paiskasin takaluukun kiinni, ja tietysti ovet päättivät mennä lukkoon. Koira autossa, kaikki ikkunat kiinni, vara-avain 300 km päästä ja hellepäivä. Aikamoinen soppahan siitä syntyi, paska reissu mutta tulipahan tehty.

Tässä vielä Noonan arvostelu:
Medium strong, correct bite, correct set of ears and tail, nice neck, good topline, little soft pasterns, tail very high carried, correct moving.
- Mile Aleksoski, Makedonia

Nina Mannerin treenit kesäkuussa meni hyvin, vaikka sain tehdä töitä ehtiäkseen joka paikkaan. Kesällä olen kovasti treenannut kontaktit ja putki-takaaleikkauksia.

Pääsykokeet ovat ohitse, ihanaa. Kävin kolme kertaa Turussa ja kerran Vaasassa kirjoittamassa. En päässyt sinne minne olisin eniten halunnut, eli viittomakielentulkiksi. Muistitesti osio oli minulle liian hankala kovan jännityksen takia. Ensi vuonna uudestaan. Pääsin kuitenkin opiskelemaan Turkuun Sociaali alalle, joten kuukauden päästä on muutto tiedossa. Eilen kävin Turussa ja löysin ihanan asunnon Kähäri-alueelta. Aivan uusi mini-kaksio joka valmistuu kolmen viikon päästä. Matkaa keskustaan noin 1-2 km riippuen minne haluaa. Koulukin on sopivasti lähellä. Viheralueita löytyy ihan nurkan takana mikä on iso plussa koiranomistajana. Kaikki tarvittavat palvelutkin löytyy läheltä. Ihana uusi vaihe elämässä!

Huomenna suuntaamme junalla Joensuuhun, ja siitä jatkuu matka autolla Ruotsin puolelle Piteåån. Enemmän siitä reissusta myöhemmin, nyt suunta kohti Porvoon ilta-kisoja Noonan ja lainakoira Finan kanssa!

Hyvää kesää kaikille :)
Ps. Noonasta on tullut kauhea vesipeto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti