Bella

Nimi: Lumivyöryn Just Perfect   
Rotu: Japaninpystykorva
Väri: Valkoinen
Sukupuoli: Narttu
Paino: 5,5 kg
Säkäkorkeus: 30 cm
Syntynyt: 5.6.2006

Kasv. Reetta Minkkinen, Jämsä
Om. Camilla Lindfors
>>Bella KoiraNetissä

Isä: FIN MVA Karipian Amfitryon "Camu"


>>Bellan sisko Viivi
>>Bellan veli Eetu

Terveys:
Silmät: -
Lonkat: -
Kyynärät: -
Polvet: -
Sydän: -
Muuta: Allergia todettu

Agility:
Mini 1lk

Näyttelyt: PEK 1

"Vi talar om att välja vänner, men vänner väljer sig själva."
-Ralph Emerson

Bellan ystävyyttä ei todellakaan pysty ostamaan, vaan sitä pitää ansaita. Bella tuli taloon 2006 ja oli perheemme ensimmäinen koira. Bellan ansiosta olen oppinut koirista niin paljon ja tutustunut erilaisiin koiralajehin. Bellan kanssa olen tehnyt kaikki maailman virheet, ja ehkä sen takia Noonan kouluttaminen olikin niin paljon helpompaa koska silloin oli paljon rennompi ote. Bella ei todellakaan ole ollut mikään helppo tapaus- sairas ja erittäinen arka koira.
Bella asuu äidin kanssa ja toimii kotikoirana. Bellalla on erittäin paha allergia sekä ruoansulatus ongelmia, mutta hyvällä dietillä neiti pysyy suhteellisen terveenä. Bella on myös erittäin arka vieraita ihmisiä kohtaan ja muutenkin aika arvaamaton. Mutta tutut ja turvalliset sitten taas saavat tuplasti rakkautta neidiltä, ja silloin unohtaa kaikki virheet mitkä neidissä on.
 Bellan kanssa käyn vielä välillä lenkillä ja hoidan neiti silloin kun äidillä on muuta menoa. Välillä käymme treenaamassa agilitya leikkimielisesti. Bella on tyypillinen pystykorva, eli tekee silloin kun huvittaa ja välillä ei taas mitään. Harrastaminen Bellan kanssa on ollut haastavaa koska neiti helposti väsyy ja turhautuu, mutta silloin kun neiti tekee on tekeminen erittäin helppoa ja varmaa.
Bellan kanssa harrastin agilitya säännöllisesti, ja jopa kisasin. Kisaura päättyi koska neiti tippui keinulta ja säihkähti niin pahasti ettei enää liikkunut kunnolla kisoissa. Mölleissä käydään vielä silloin tällöin pitämässä hauskaa.


Koiratanssia ja temppuja on erittäin hauskaa tehdä neidin kanssa. Bella oppii nopeasti ja tykkää tehdä juttuja namin eteen.Tokoa harjoittelin leikkimielisesti mutta opetin kaikki liikkeet väärin enkä jaksanut enää myöhemmin rupea korjaamaan niitä.


Jäljestys (pelastus- sekä verijälki) on ihan neidin lempparilaji. Bellan kanssa harjoittelin säännöllisesti ja neiti oli taitava etsijä. Nykyään harrastus on vähän jäänyt ajanpuuten vuoksi.

Bella on vähän ollut koekaniini ja Bellan ansiosta on saanut vähän tuntumaa mikä laji tuntuu omalta.
Bella on perheemme pieni prinsessa, joka todella osaa RAKASTAA omiaan.