torstai 14. marraskuuta 2013

Pentusuunnitelmia

Noonalle (agarwaen anyer) ja Hepulle (amor'jade alejandro amigo) on suunnitelmissa ensimmäinen Bustling's pentue keväälle 2014. 

Yhdistelmä koiranetissä:

Noona kisaa agilityssa medikolmosissa, ja löytyy yksi A-SERT. Tokossa meillä on ALO-ykköstulos. Näyttelystä Noona on saanut tuloksen AVO-ERI. Noona on 37 cm korkea.

Heppu kisaa agilityssa medikolmosissa, ja joulukuusta lähtien herralla on mahdollisuus valioitua. Hepulla on jo vuoden 2014 arvokisojen vaadittavat nollat kasassa. Näyttelystä Heppu on saanut jun-EH ja AVO-H, poju on saanut hienot arvostelut mutta on vähän liian korkea. Heppu on noin 40-41 cm korkea. 

Molemmat koirat ovat tutkittu terveeksi. Lonkat A, kyynärät ja polvet 0/0. Sydän, hampaat ja selkä (epävirallisesti) ok. Silmät terveet, paitsi että Noonalta löytyi yksi ylimääräinen ripsi. Noona on geneettisesti tutkittu terveeksi cea:n ja mrd1 osalta. Hepulle tehdään cea:n geenitesti jossain vaiheessa. 

Jos yhdistelmä kiinnostaa niin otathan yhteyttä minuun! :) Yhdistelmästä myös tulossa enemmän tietoa kunhan kotisivut valmistuvat (tänne ilmestyy linkki).

fannylindfors@novia.fi Ei kommentteja:

Lähetä kommentti