torstai 3. toukokuuta 2012

Mölliura korkattu PetExpoossa terveen koiran kanssaViikonloppuna käytiin Noonan kanssa Messukeskuksessa PetExpoossa pyörimässä. Meidät oli pyydetty mukaan agilitynäytökseen missä Aginy esitteli esteitä. Lauantai aamuna oli aikainen lähtö ja mukana kyydissä oli Noona. Ensimmäinen näytös meni ihan suhteellisen hyvin, pohja oli todella liukas ja kerran Noona juoksi esteen ohi kun jarrut ei oikein ehtinyt mukaan. Radalla oli myös pussi minkä ohitin koska nuorukainen ei vielä osaa sitä estettä. Kontakteilla palkkasin ja muutenkin näytös oli hyvä kokemus. Porukkaa oli ihan älyttömästi ja varsinkin lähdössä Noona joutui kovan paikan eteen kun porukka seisoi noin 30 sentimetriä koirasta. Noona ei välittänyt yhtään yleisöstä vaan tykitti yhtä kovaa kuten aina.
Huomasin että paikalla on myös möllikisat joten ilmottauduin Noonan mukaan (huono laatuinen video). Ikäraja oli 12kk ja Noonahan oli juuri sopivasti 12kk ja päivän... Rata oli kiva, aika suora ja helppo. Yleisöä oli taas ihan älyttömsäti ja pohja oli todella liukas. Mikäs siinä Noppe tykytti nollaradan ja teki kontaktit hienosti. Itse maltoin myös tehdä kontaktit kunnolla. 2.sija oli sitten luvassa ja voittaja oli huimat 0.04 sekuntia nopeampi... ;) Tuomari kehui Noonaa kovasti ja saimme ison kasan palkintoja. Olen erittäin tyytyväinen miten hienosti ipana meni :)
Kisojen jälkeen pakkasin kamppeet autoon ja siitä suoraan töihin.
Sunnuntaina oli taas aikainen herätys ja lähtö Messukeskukseen Noonan kanssa. Aamulla meillä oli agilitynäytös joka meni superhienosti. Taas palkkasin kontakteilla.
Käytiin taas vetämässä yhden mölliradan. Kolmas este oli puomi ja puomin alla meni putki... Noona meni suoraan putkeen ja kesti hmm hetken ennen kun sain koiran menemään puomille. Joten pari "hylkyä" tällä kertaa. Loppu rata meni taas hienosti. :) Eli jatkossa pitää tehdä paljon putki-puomi harjoituksia että koira oppii erottamaan niitä...
Iltapäivällä oli vielä yksi näytös joka meni hyvin sekin. Sitten oli suunta kotiinpäin rättiväsynyt koiran kanssa.
Maanantaina ja tiistaina Noona vietti lepopäiviä ja sai ainoastaan käydä pisulenkeillä.

Keskiviikkona käytiin tokoilemassa ja hyvin meni treenit :) Kisanomainen paikalla olo onnistui ensimmäistä kertaa muitten koirien kanssa!
Tänään kävin taas Anjalassa kuvauttamassa Noonaa. Lääkärin mukaan Noonalla on terve sydän sekä selkä, erinomaiset polvet, terveet kyynärät ja A-lonkat! <3 Meinasin saada sydärin kun lääkäri tutki polvet. Lääkäri tunnisteli ja oli kauan ihan hiljaa, kunnes yhtäkkiä sanoi: oho, onpas muuten tällä koiralla erinomaiset polvet! Lääkäri kutsui kaikki hoitajat paikalle tunnistelemaan miltä erinomaset polvet pitää tuntua. :) Omistaja on niin iloinen ja helpottunut.

Noona ja möllikisan palkinnotEi kommentteja:

Lähetä kommentti