maanantai 14. toukokuuta 2012

Kotkan möllit 14.5.2012


Viikonloppuna käytiin Noonan kanssa Kiteellä leirillä ja meillä oli huippu hauskaa, mutta enemmän siitä myöhemmin kun olen saanut kaikki videot ja kuvat :)

Olin päättänyt että en lähde tänään möllikisoihin koska oli niin rankka viikonloppu takana. Miten kävikään... hyvä matkaseura sai minut muttamaan suunitelmat ja ei Noonakaan mitenkään kovin väsyneeltä vaikuttanut, joten pakkasin kamat ja koirat Katin autoon ja sitten oli lähtö kohti Kotkaa. Beakin liittyi seuraan joten kerrankin ei tarvinnut lähteä yksin kisaamaan.
Bella vaikutti kovin innostuneelta kotona joten päätin osallistua epävirallisesti mölliluokassa neidin kanssa. Bella toimi kivasti radalla ja oli innoissaan. Rallimommo veti puhtaan radan ja sattui pieni väärinkäsitys koska meille tarjottiin 1. sija, omatunto petti ja sanoin että ollaan ainoastaan epävirallisesti mukana koska Bella on kisannut ennen... joten ei sitten päästykään palkintopallille ):


Noona oli innoissaan kuten aina ja osallistuin medi mölliluokassa. Puomilla Noona pikkasen oli epävarma, meni aika hitaasti ja pysähtyi liian ylhäällä. Pyysin Noonan korjaamaan ja kyllä neiti sitten hienosti korjasi ja laittoi etutassut oikein. Puomin jälkeistä hyppyä ohjasin tosi huonosti ja laiskasti joten penneli tuli ohi ja kerkesi hypätä jo seuraavaa estettä. Joten siitä sähläämisestä 15 virhepistettä. Vähän meni ohjaajalla plasmat sekasin, mutta totesin vaan että olipa ohjaaja tyhmä ja jatkoin matkaa. Loppu rata onnistui sitten hienosti ja medi muurin Noona suoritti hyvin! 3. sija oli sitten meidän ja näin Noppe sai ensimmäisen ruusukkeen hommattu ;)

Loppu viikko  pidetään vapaata ja jätetään kaikki treenit väliin. Noonan terveyslausonto on tullut kennelliitosta mutta tyhmä minä on hävittänyt jäsennumeroni joten en saa sivua auki... hmm. Huomenna toivottavasti saan auki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti