maanantai 2. tammikuuta 2012

Hyvinkää 1.1.2012 ja tavoitteet vuodelle 2012

Päätin kutsua kaverit kylään uuden vuoden aattona ettei koirat olisivat ihan yksin. Bellahan pelkää aika paljon kun kuulee pamaukset ja vähän jännitti että ottaako rasavilli mallia. Kävin päivällä pitkän lenkin ja illalla nopeasti pisulle. Bella ei suostunut kävelemään ja pentu oli ihan ihmeissään siitä eikä yhtään reagoinut vaikka kuului pamauksia koko ajan! jeeiij :) Ilta meni hyvin ja Noona viihdytti vieraat niin kuin yleensä...

Vuosi alkoi oikein mainosti! Annika pyysi minut mukaan kisaamaan Hyvinkäälle Samban kanssa, ja itse hän kisasi Wiiman kanssa. Otin Noonan mukaan joka oli ihan riemuissaan! Kisapaikalla pentu pisti nelivedon päälle ja käveli melkein vain ja ainoastaan kahdella jalalla ja etutassut vilkutti ilmassa, oli niin kiire koko ajan joka suuntaan... Tehtiin pitkä verryttely lenkki metsässä ja kaikki shetlantilaiset saivat juosta vapaana. Wiima ja Samba alkaa olla sitä mieltä että Noona on jo sen verran iso että ne pystyy leikkimään Noppen kanssa. Aikamoiset rallyt tuli vedettyä :)
Ensin oli vuorossa Annikan ja Wiiman rata, pari onnistui pinkomaan nollaradan ja saivat kasattua viimeisen MM-karsintanollan!!
Sitten oli mun ja Samban vuoro juosta agilityrataa. Rata oli todella mukavan oloinen ja vauhdikas! Pohja oli vähän liukas ja Samballa oli vähän hitaampi vauhti minun mielestä. Alussa Samba päätti varastaa mutta se sattuu aika usein Samban kanssa ja olin vähän varautunut siihen, ja Annika oli antanut lupaa siihen että saan jatkaa matkaa. Rata meni todella sujuvasti, ja saimme harmillisen hylyn oman ohjaus mokan takia. Puomin jälkeen oli putki ja en ohjannut tarpeeksi niin Samba meni väärään päähän. Paras osuus oli se etten itse reagoinut yhtään vaan jatkoin matkaa ja Samba ei huomannut että tuli virhe. Radan jälkeen oli aivan mahtava fiilis ja tuntui siltä että oli vetänyt nollan. On se vaan niin kivaa kisata ja odotan jo kovasti että pääsee pinkomaan Noonan kanssa.... ;)
Noonan kanssa harjoittelin verryttelyhyppyjen kanssa ja vaikka oli kisapaikka ja hälinää niin pentu toimi ihan samalla tavalla kuten treeneissäkin. Odotti hienosti ja pinkoi täysillä. Kokeilin myös mustaa putkea ensimmäsitä kertaa eikä pentu reagoinut yhtään siihen. :) Pentu ei millään tavalla reagoinut vaikka oli uusi halli ja vieras pohja... täysillä vaan se on Noonan motto. Monet ulkopuoliset tulivat kehumaan pentua joka oli intoa täynnä :) Omassa boksissa pentu nukkui ja oli niin rauhallinen onneksi! :)
Tauon jälkeen oli vuorossa hyppyrata. Annika ja Wiima onnistuivat pinkomaan tuplanollan, sijoittuivat toiseksi ja saivat hyppy sertin!! Wautsi wau! :)
Samban kanssa onnistuttiin myös, meille taas nollavoitto medi luokassa! :) Meinasi tulla yksi nokkakolari yhden putken kohdalla mutta selvittiin hengissä ;) Ihan mahtava alku vuodelle 2012 ja toivottavasti loppuvuosi sujuu yhtä hienosti! ;)

>Samban hyppyrata/NOLLAVOITTO
>Samban agirata/HYL

Lupasin vielä pistää tavoitteet vuodelle 2012!

Bellan kanssa:
- kisata ainakin kolme kertaa hyppyradalla ykkösluokassa
- että tyttö pysyisi jotenkin terveenä
- että on intoa treeneissä
- käydä jäljestämässä pari kertaa
- muuten vaan pitää hauskaa yhdessä :)

Noona kanssa:
- treenata säännöllisesti ja saada agility esteet kuntoon
- osallistua liiton agilityleirille
- käydä mahdollisimman usein huippuvalmentajien koulutuksissa
- nousta kolmosiin agilityssa ennen kuin vuosi vaihtuu... jos pentu on kisavalmis ja osaa kontaktit ja muut esteet kunnolla!

- treenata tokoa ryhmässä
- treenata tokoa huippukouluttajien valvovan silmän alla mahdollisimman usein
- saada TK1 tunnustus tokossa

- suorittaa etsijäkoira alkeiskurssin ja mahdollisesti jatkokurssin
- käydä pari kertaa paimentamassa lampaita tai lintuja
- pyöriä pari kertaa näyttelyssä, mahdollisesti ulkomailla
- oppia vähän uusia temppuja

- tarkistaa lonkat, polvet, kyynäret ja silmät
- käydä fyssarin luona joku kerta vuodessa
- pysyä terveenä ja iloisena!

Fannyn tavoitteet:
- kisata joku kerta vuodessa Wiiman ja Samban kanssa
- kirjoittaa L matematiikassa ja biologiassa, M äidinkielessä ja kemiassa & B enkussa
- muuttaa pois Loviisasta jonnekin opiskelemaan
- treenata juoksemista
- matkustaa jonnekin

.... ja paljon paljon muuta ;)
En ole koskaan ollut kovin realistinen tiedoksi vaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti