sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Liito-orava

Ollaan kotona taas Noppen kanssa. Ticon luona kaikki meni sujuvasti ja kivasti. Oli todella ihanaa asua yksin välillä... oli niin hiljaista ja rauhallista! Noona ja Tico tulivat todella hyvin toimeen, välillä vähän liiankin hyvin. Noona uskoi olevansa iso kokoinen pelottava belgianpaimenkoira, ja Tico taas meni lankaan ja käyttäytyi kuin pieni sievä sheltti neitokainen. Noona kiusasi Ticoa koko ajan, varasti kaikki Ticon luut ja lelut. Yksi ilta Noona nappasi kaikki luut suoraan Ticon nenän edessä, ja loppu pelissä pennulla oli iso kasa luita ja Tico oli täysin ilman. Noonalla oli ainakin hauskaa koko viikon aikana en tiedä että mitä mieltä Tico on... Tuli kyllä tehtyä sellaisia lenkkejä että huhu! Yritin kävellä paljon pellolla ja metsässä, koska mulla oli usein Bella mukana lenkillä joten kolmen hulivilin kanssa oli aina niin iso show kävellä kaupungissa. Bella oli yhden yön hoidossa ja hyvin kaikki kolme tulivat hyvin toimeen, illalla oli aikamoinen sirkus tarjolla kun kaikki kolme halusivat just saman luun ja lelun.
Torstaina musta tuli vihdoin täysikäinen. Keskiviikko iltana heitin Noonan kotiin hoitoon ja lähdettiin porukalla Porvooseen viettämään synttärit. Seurahovissa vietimme koko yön, portsarin ilme oli mainio kun astuin sisään 00.20, ja kotona olin vasta 5.00 oli kyllä mahtavaa nousta aamulla ja lähteä kouluun.... Opettajat varmaan ihmetteli pikkasen miksi koko porukka oli ihan zombien näköisiä. Perjantaina Ticon omistajat tulivat kotiin.

Torstaina pidettiin leikkimieliset kisat ryhmän kesken, Suklaa Skabat. Piti tuoda tietty määrä suklaata mukaan. Kahta rataa oli tiedossa. Voittaja oli se joka ehti suorittaa eniten esteitä miinutin aikana. Ei saanut suorittaa samaa estettä heti perään vaan piti välissä suorittaa joku muu este. Muuri ja hypyt antoivat viisi pistettä, putki ja a-este kymmenen pistettä ja puomi, keinu ja kepit viisitoista. Kymmenen koiraa osallistui, ja ite juoksin Bellan ja Noonan kanssa.
     Ensin menin Bellan kanssa ja päätin että tänään juostaan täysillä. Juoksin, kiljuin ja Bella pinkoi ihan täysin. Oli niin hauskaa vaan juosta, lopussa ei enää ollut koska henki ei kulkenut enää... En muista milloin Bella on viimeksi juossut niin lujaa. Suosiolla jätin puomin, keinun ja kepit tekemättä. Meidän rata ei kyllä ollut kisan osalta fiksuin veto mutta Bellan kannalta oli hyvä rata. Sannakin totesi että ois pitänyt saada Bellan rata videolle! Bellan kanssa saatiin kerätty 180 pistettä ekalta radalta.
     Noona meni viimesenä, ja yritin miettiä radan joka toisi mahdollisimman paljon pisteitä. Noona ei vielä osaa kontaktit ja kepit jotka antoivat parhaat pisteet... niin piti keksiä joku muu tapa saada pisteitä. Noonan kanssa jouduin juoksemaan täysin koko ajan, ja yritin vetää hyppysuoria ja lähettää pennun itse tekemään. Noona tekee todella pieniä kaarroksia ja siinä saatiin paljon aikaa lisää. Lopussa olin ihan kuollut ja pentu alkoi pikkasen kysellä eikä enää irtonut yhtä hyvin kuin alussa. Yllättävää oli se että pentu jaksoi koko minuutin ja lopussa ois varmaan saanut paljon enemmän pisteitä jos ohjaajan kunto ois riittänyt. Raketin saldo oli 235 pistettä... ja ekan kierroksen paras koira! Ihan hullu toi koira....
      Oli tauon aika, ja tarjosin kaikille kakkua ja koko ryhmä lauloi mulle "paljon onnea!" :)
Rata oli vähän erilainen mutta samat säännöt. Olin ihan poikki vielä ja Bellakin oli vähän hitaampi, joten pisteet laskivat en muista mitä saatiin. Toinen rata oli vähän hankalampi koska ei ollut oikein yhtään suoria pätkiä. Neiti oli kyllä ihan super tänään, ja jos sama meno jatkuu niin saatan maaliskuussa kisata kotikisoissa neidin kanssa. Katsellaan :)
      Noonan kanssa oli kovat paineet, meidän piti puolustaa voittaja paikan... Rata ei yhtään ollut Noonalle sopiva ja en löytänyt missään hyviä kohtia jotka olisin voinut vetää pennelin kanssa. Olin itse ihan poikki joten tiesin että en jaksaisi juosta koko minuutin. Päätin sitten vetää riskillä. Itse seisoin keskellä jä lähetin Noonan putkeen ja muurille ja putkeen ja muurille ja putkeen... koko minuutin. Pentu oli ihan täpinöissään ja veti lujaa, itse olin tyytyväinen kun sain seisoa paikalla ja ainoastaan lähettää Noonan. Kaikki oli ihan ihmeissään miten pentu jaksoi olla niin innokas koko minuutin... joku muukin yritti tehdä saman jutun mutta heidän koirat kyllästyivät heti. Saatiin 240 pistettä joten pieni parannus. Voitte itse laskea kuinka monta kertaa pentu meni putkeen ja teki muurin, kun putkesta sai 10 pistettä ja muurilta viisi.... :D Aija ja Luka ehtivät suorittaa pikkasen enemmän esteitä kuin Noona joten toinen sija oli sitten meidän! Pentu kyllä näytti miten juostaan lujaa ;) Aikamoinen liito-orava!

Liito-orava 7kk
Viikko sitten oli LSK:n talvitreenit Porvoossa taas. Yritin harjoitella irtoamisia ja eteenpäin menemistä. Ihan hyvin sujui mutta kyllä pitää treenata paljon vielä ennen kun on taas Juhan treenit... Jotain pientä sain otettua videolle... mutta sen jälkeen Katin piti heittää lelu Noonalle eikä enää pystynyt toimimaan kamera miehenä. Paljon ehti harjoitella koska olimme kahdestaan Katin kanssa tänään. Video
Jäin myös vetämään treenit ja ryhmässä oli vaan kaksi tänään. Oli oikein tehotreenit ja lopussa ei enää koirat eikä ohjaajat pystynyt juoksemaan. Bella sai vetää pari kierrosta, ja vähän halli oli pelottava neidin mielestä. Hyvin meni mutta vauhti ei ollut paras mahdollinen.

Eilen oli sitten partypartyn vuoro. Oli kyllä niin huippu ilta ja meillä oli ihan älyttömän hauskaa! Loviisassa on kapakka nimeltään Alexia, ja Ticon omistaja John on joku pomo Alexiassa. Eilen illalla tuli sitten viesti Jonilta: "Jos olet menossa Alexiaan tänään niin kysy Tiinaa. Siellä on pikku yllätys sulle." Oli ihan kiva yllätys.... illan baari reissu maksoi yhteensä nolla euroa ja mulle tuotiin iso skumppa pullo hienossa kulhossa! ;)

Ajokorttia mulla ei vielä ole... Tarkoitus oli että ajan inssin torstaina heti kun täytän. Opettaja oli unohtanut viedä paperit poliisiasemalle... ihanaa. Ja en itsekään muistanut muistuttaa. Joten toivottavasti lupa tulee ensi viikolla että sais sen kortin joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti