perjantai 23. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua!

Tiistaina oli teoriakoe, joka meni läpi. Keskiviikkona oli inssi, joka meni läpi! Ajokortti: CHECK!
On niin ihanaa kun pystyy itse lähteä treeneihin ja vetämään metsälenkkejä, Noona tosin ei vielä ole kovin vakuuttunut mun ajotaidoista... eilen oksensi autoon... Kyyti ei näköjään kelpaa. :D

Torstaina oli Kotkan treenit ja painelin yksin sinne Noonan kanssa. Bellan piti jäädä kotiin juoksun takia. Meinasin alkaa itkemään kun pentu oli niiiiiiiiiiiiiiiiiin mahtava! Ihan kun ois juossut kolmos luokan koiran kanssa. Tiistaina harjoittelin etenemistä pihalla, ja pentu osasi jo paljon paremmin hakea esteitä! Oli kyllä niin mahtavaa nähdä miten pentu on kehittynyt. Kepit olen viimeksi milloin harjoitellut? Vissiin Juhan treeneissä? No nyt pentu veti kepit ainoastaan yhden verkkopalan kanssa, ja haki kepit itse! Lopussa treenit kusi kuitenkin kokonaan... grr. Päätin kokeilla puomia ja Sanna auttoi. Pentu oli jo niin yli kierroksilla että veti puomin iiiihan täysillä, ja "ta"- käsky oli kuin uusi sana pennulle. Herrajumala toi vauhti puomilla... puomin keskiosalla niin hyvä että pentu edes koskee tassuilla eikä vaan lennä siitä yli... Jos lähden yhtä aikaa pennun kanssa suorittamaan puomia niin olen itse ylösmeno kontaktin lopussa ja pentu on jo suorittanut koko puomin. Ihan mahtava juttu toi vauhti, mutta ihan kiva jos pentu viittis pysähtyä myös... :D nojoo puomin harjoittelen aina treenien alussa ettei pentu ehdi kiihtyä liikaa!

Tänään kävin Maritan kanssa Kouvulassa Siili Eläinlääkäriasemalla. Maritan collie Hani on huonossa kunnossa eikä oikein meinaa toipua leikkauksesta... Aika huonolta näyttää tällä hetkellä, mutta pidetään peukkuja että Hani pärjää. Marita pyysi minut mukaan koska hänen mielestä lääkäri on ihan mahtava, ja niin olikin. Tulipa juteltua kaikenlaista, ja Noonan kanssa olemme ainakin menossa kokilemaan akupunktiota. Haluaisin myös alusta alkaen saada joku hyvä vakituinen lääkäri Noonalle, joka sitten tietäisi koiran historia jos joskus sattuu jotain. Pieni kipinä koirauintia kohtaan syttyi myös, ja lääkäri suositteli pentu uintia Noonalle! Katsotaan jos vuoden alussa lähdetään uimaan Noppen kanssa. :) Oli mielenkiintoinen reissu, ja Hanikin oli paljon rauhallisempi kun oli tuttuja ihmisiä mukana.

Meidän Joulutervehdys on tällä kertaa video!
Hyvää Joulua/ God Jul!

Toivottaa,
Bellanmäen tontut
Fanny, Bella & Noona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti