perjantai 25. marraskuuta 2011

Mukavat treenit, mukavassa hallissa, mukavien koirien kanssa!

Treenitauko on vihdoin ohi ja eilen oli taas luvassa treenit Kotkassa... paikka oli ainoastaan muuttunut. Kotka on rakentanut uuden hallin joka on aika nice! :) Molemmat koirat saivat osallistua, voi vitsi mikä meteli apinat sai aikaseksi kun otin treeniliivin ja kengät esille! Olimme kaikki ihan täpinöissään. 8) Treenien alussa hallissa oli kunnon meteli koska työmiehet rakensivat vielä jotain ihan meidän radan vieressä ja hallin toisella puolella oli meneillään tokotreenit.
Bella meni hyvin mutta vauhti oli vähän vaisu, ja selvästi työmiehet pikkasen vaivasi neitiä.
Noona sai mennä välillä ja Noona ei reagoinut mitenkään siihen että hallissa oli meteli, voisi melkein sanoa että pentu pisti pinkomaan vielä lujempaa. Kokeilin nostaa rimat pikkasen, ainoastaan 10 cm. Ensin pentu oli vähän hämillään, mutta parin hypyn jälkeen ei enää välittänyt yhtään. Kokeilin seitsemän esteen rata, ja pentu pisti menemään sellaisella vauhdilla että jopa kaaduin kerran koska jalat meni ristiin! Pentu on ihan uskomaton, irtoaa ja tekee kaiken! Ainut ongelma oli putki. Pentu ei vielä osaa takaleikkausta jos vauhti on kova, mutta sitä treenattiin ja alkoi sujumaan paremmin. Oli todella mukavaa mennä rataa pennun kanssa, ja olin ihan hämmästynyt siitä miten hyvin Noona menee. Pihalla on aina niin lyhyet välit että ei oikein pysty liikkumaan samalla tavalla kuten normaalisti radalla, mutta kuitenkin pentu menee loistavasti. Noona on kyllä sellainen minä-minä-minä diiva agilitykentällä, että hojjajja. Menin pennun kanssa pienelle pisulenkille, pentu ei edes pysty kusemaan koska on niin kiire takaisin hallille, hoiti hommat samalla kun käveli...
Bella pääsi taas takasin hommiin, ja nyt oli työmiehetkin häipyneet joten lady pystyi keskittymään kunnolla. Vauhti oli ihan erilainen ja neiti juoksi koko radan virheettömästi, ja oli kyllä niin kiva juosta Bellan kanssa joka oli iloinen ja innokas isolla ii:llä! :)
Noonakin pääsi uudestaan radalle, nyt korotin jo jotkut esteet. Pentu suoritti hypyt hyvin vaikka alussa ihmetteli mikä tää juttu oikein on. Pentu suoritti myös pituuden ja pussin niin hienosti! Ihan uskomatonta miten hyvin luotan riiviöön jo tässä vaiheessa, voi vaan mennä ja nauttia (no ei nyt ihan mut melkein)! :)
Lopussa uskalsin kokeilla puomia... ensin nostin pennun vähän ylemmäs ja meni hyvin... jatkoin ja lopussa pentu veti jo melkein koko puomin ja otti kontaktin joka kerta! Mainio tapaus ei voi muuta sanoa.
Treenien aikana oli ihan perus hyvä fiilis, mutta autossa aloin miettiä ja yhtäkkiä oli ihan super hyvä perus fiilis. Jälkikäteen vasta tajusin miten hyvin pentu meneekään, ja ei saa unohtaa Bellaa koska neitikin veti niin hienosti! Oli kyllä mukavat treenit taas tauon jälkeen. :)

Tänään treenasin vähän kepit pihalla ja irtoamista. Hyvin meni ja vauhdikaasti! Huomenna on sitten Nina Mannerin agilityvalmennus Kotkassa Noonan kanssa. Sain ratapiirroksen kotiin, ja mikään helppo rata ei ole luvassa...

Muuten tein tänään ITSE lihapiirakoita, ja olipa muuten hyviä... ei ole tullut edes mieleen ennen että niitä voi tehdä itse! ^^,
Palataan! Vauhdikasta Pikkujoulua Kaikille Toivottaa koko Poopo :)

Noonalla on ainakin vauhtia mielessä- aina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti