perjantai 18. marraskuuta 2011

MC

Pika postaus! Sain tänään tietää YO-tulokset. Kirjoitin psykologiaa ja opettajan mukaan olin koulun ensimmäinen joka kirjoitti syksyllä psykkaa. Kovin hyvää palautetta en saanut kun ilmoitin että aion kirjoittaa jo syksyllä, mutta olin itsepäinen ja kirjoitin vaikka opettajat ennustivat että saisin korkeitaan B:n. Kolme kurssia opiskelin itse ja kävin ainoastaan kirjoittamassa kokeet ja yhden kurssin jätin täysin käymättä. Olinhan mä suunnitellut että luen kesällä paljon ja niin edelleen, kuinkas kävikään? Maanantaina oli kirjoitukset ja sunnuntaina avasin viimeiset kirjat täysin paniikissa. Kuulostaako tutulta? Noniin kuitenkin menin kirjoittamaan ja huomasin että olisin osannut vastata jokaiseen kysymykseen, innolla kirjoitin 26 sivua ja sellaisella tempolla että peukalo alkoi vuotaa verta. Opettaja luki mun vastaukset läpi ja antoi 26 pistettä, ja arvioi että saisin C:n. Suurella yllätyksellä pisteet laskivat kahdella ja sain kuitenkin M:n, jos opettajan pisteet ois pysynyt niin ois ollut E tiedossa! Oleen niiiin iloinen! :) Opettajat olivat yllättävän hiljaisia....?
Toinen aine minkä kirjoitin oli suomea. Pakko myöntää että olen pikkasen pettynyt. Essee kusi kokonaan... sain sääliiittävät 58 pistettä! Harjoituksissa olen aina saanut ainakin yli 70 pistettä. Muut tehtävät meni taas yllättävän hyvin. Olin parisen pistettä ämmästä, mutta tulos oli kuitenkin C. Jäi kuitenkin hyvä fiilis, ja vaikka hassulta kuulostaakin niin odotan innolla että ois jo kevään kirjoitukset! ;)

Tänään kävin vähän shoppailemassa ja koirille ostin uuden METALLIhäkin tällä kertaa. Noona rikkoi yhden ja Bella otti mallia ja rikkoi meidän toinen kevythäkki. Kiitos rakkaat apinat. Yritin olla ystävllinen ja ostin ikeasta "lampaanvillasta" tehdyn alustan. Noonalle ei sitten kelvannut, vaan pennun mielestä oli ihan sairaan hauskaa vetää kaiken villan irti ja meinasi tukehtua siihen kun suu oli täynnä villaa.

Mittasin Noonan ja oman mittauksen mukaan ois noin 35 cm... apua. Pentu painaa noin 6 kg. Otin huonolaatusen kuvan ja sitä paitsi pentu on ihan vinossa, mutta kuva kuitenkin.

2 kommenttia:

  1. Nyt täytyy kyllä kysyä että millasia opettajia sielä oikeen on? :D Kun psykan syksyn yo-kokeiden pisterajoja selailee eri vuosilta, niin tolla 26 pisteellä yltäis lähes aina E:hen tai vahvasti siihen M:ään... Sanotaanko että aika katkeran tuntuista meininkiä jos jo alustavasti laitetaan arvosana alas sen takia että kirjoitti syksyllä ja eikä käynyt kaikkia mahdollisia kursseja, vaikka pisterajojen mukaan arvosana ois kuulunu laittaa jopa kahta ylemmäs... :D Mutta onnea joka tapauksessa hyvästä arvosanasta! :)

    VastaaPoista
  2. Jep, meidän koulussa yks kiva opettaja ja yks ei-kiva opettaja. Ja ei-kiva opettaja on aina se joka päättää... että silleen. :D
    Kiitos! :)

    VastaaPoista