maanantai 3. lokakuuta 2011

tervetuloa ensimmäinen kokeiluvaihe

Tänään oli syksyn viimeiset LSK:n agitreenit. Menin ainoastaan Noonan kanssa joka oli ihan apina neljän päivän treenitauon jälkeen. Päätin treenata kepit erikseen ja jätin neidin odottamaan. Vips ja neiti varasti... Kielsin ja silloin alkoi kunnon komentaminen. Otin uudestaan ja uudestaan, mutta neiti varasti joka kerta kuin tein jonkun häiriöliiken. Olin sitten päättäväinen ja otin uudestaan niin kauan kunnes neiti istui siinä nätisti niin kauan kun halusin. Kepit tyttö veti oikein super nätisti mutta toi odottaminen... Vaikuttaa siltä että neiti kokeilee oikein kunnolla että onko iiiiihan pakko odottaa. Kyllä se osaa ei ole siitä kyse.

Pidin vähän taukoa ja sen jälkeen oli meidän vuoro suorittaa rataa. Taas odottaminen tuotti ongelmia. Yritti koko ajan varastaa. Välillä istui nätisti ja odotti mutta sitten saattoi yhtäkkiä varastaa taas. Olin sitten kärsivällinen ja oikein kiusasin tyttöä silleen että en päästänyt helpolla. Rata meni niin nappiin, pentu veti tosi hyvällä vahdilla ja irtosi hyvin hypyille. Tuli oikein hiki kun joutui juoksemaan täysillä.

Vaikuttaa siltä että penneli kokeilee rajoja ja kunnolla. Alkaa vissiin se vaihe kun alkaa tulla vähän takapakkia. Tällä viikolla treeniteema on sitten ihan perustottelevaisuutta. Paikalla oloa treenaan ainakin ja niin kunnolla että huuhejj. Ajattelin myös että voisi treenata irtoamista enemmän, eli helppoja hyppy suoria jne. Ei ainakaan pilaa mitään ohjauskuvioita sen takia että pentu kokeilee. Onnistumisia pyritän saamaan mutta kuitenkin pitää vaatimustaso olla sellainen että saan neidin joskus epäonnistumaan että pystyn puuttumaan ja korjaamaan. Katsellaan miten kauan tämä vaihe kestää. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti