torstai 6. lokakuuta 2011

Noona Agility Akatemiassa- osa 8

Heissan! Keskiviikkona käytiin taas Akatemiassa reenaamassa ja wau miten taitava hurmuri pentu olikaan! Ei varastanut kertaakaan :) Kokeiltiin ensimmäistä kertaa keinua tänään, pentu ei pelännyt yhtään mutta yritti päästää namin luo niin nopeasti kuin mahdollista ja sen takia välillä hyppäsi pois liian aikaisin. Juha myös tsekkasi meidän kontaktit ja hyvin ollaan reenattu Juhan mielestä. Nyt alan reenata silleen että pentu itse saa hakea oikean paikan... mitenköhän se menee? Treenasin itse erillaisia radan pätkiä sekä irtoamista. Hyvin penneli osaa jo irtoa hypyille eikä enää tarvitse niin paljon tukea. Kivat treenit taas kerran! :)
Päivällä vedin myös pienet pihatreenit Noonan kanssa. Harjoittelin irtoamista ja odottamista, hyvin meni. Treenasin myös jumppaesteiden kaa vähän hyppytekniikkaa, penneli teki aivan loistavasti kaikki jutut!

Tiistaina kävin Katin kanssa kentällä ja vedimme jotain pientä. Noona oli niin nopea mutta itse olin täys sählä, välillä jopa siivekkeet lähti lentoon... Sellainen treenikerta taas. Bella oli aivan älyttömän nopea ja innokas. Vitsi jäi hyvä fiilis.
Päivällä harjoittelin myös paikalla oloa samalla kun imuroin koko taloa. Pennun oli pakko odottaa nätisti sen aikaa kun imuroin. Kolme kertaa yritti karata mutta vein takaisin ja sitten pysyi loppuun saakka. Eli oli oikein tehotreenit itsepäiselle pennulle.

Tänään oli vuorossa Kotkan treenit. Bella oli raketti! Oli niin mahtavaa juosta tytön kanssa joka veti ihan täysii. :) Noona sai myös juosta pienen pätkän ja taas irtosi todella hyvin. Supertreenit ja superkoirat! ;)

Nyt pakkaamaan ja huomenna lähtee omistaja Ruotsiin! Huippu mahtava syksynkirjoituksetonohi-risteily tiedossa ja koirille kolme päivää vapaata. :) Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti