sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Peppi Pitkätossu

Eilen illalla lapinkoira Peppi saapui meille hoitoon. Ei voi muuta sanoa että Noona ja Peppi on täydellinen pari, käyttäytyy ihan samalla tavalla. Molemmat jaksavat riehua tunti toisensa jälkeen ja muutenkin tytöt on aika saman luonteisia. Käytiin tänään päivällä vetämässä metsälenkin kaikkien koirien kaa ja lenkin lopussa alkoi oma keho sanoa sopimuksensa irti. Yhtäkkiä alkoi heikottaa oikein kunnolla ja oli hankalaa hengittää. Illalla suuntasimme äidin kanssa kohti Porvoon sairaalaa ja siellä sain sitten kuulla "ihanat" uutiset. Tiesin kyllä että olen kipeä mutta luulin että mulla on ihan perus flunssa, enkä uskonut että tilanne oli niin vakava. Sain sitten tietää että mulla on korvatulehdus, poskiontelotulehdus ja lievä keuhkokuume meneillään... Tyypillinen minä, en koskaan ota mitään vakavasti. Kymmenen päivän antibiottika kuuri, sairaslomaa ja treenitaukoa. Skit kul!

Sattuipa sopivasti kun pitäisi päästää ulkoiluttamaan kaikki koirat... Onneksi äiti on ihana ja lupasi että voi ainakin nytten pari päivää viedä koirat metsään juoksemaan. Noona ja Peppi riehuvat niin paljon että eivät kyllä paljon muutakaan jaksa tehdä, Bella on jo ihan poikki kun joutuu seuraamaan kakaroitten menoa. Tänään illalla Noona ja Peppi riehuivat neljä tuntia putkeen ja vasta äsken alkoivat rauhoittumaan... Illan aikana on mennyt pari kupillista vettä ja kielet roikkuvat polveen asti. Mutta kuitenkin The Show Must Go On vaikka molemmat on ihan rättiväsyneitä. Noona on niin täynnä kuolaa että korvaliima-pakkaukset aukesivat, ja aika hyvin on molemmat korvat asettuneet. Jokunen kuukausi vielä kun pitää ne liimattuna niin ehkä niistä tulee normaalit vielä jossain vaiheessa!

Edetään päivä kerrallaan ja toivon että oma kunto lähtee pikku hiljaa paranemaan, taitaa ainoastaan sisä-toko treenit onnistua seuraavan viikon aikana... Onneksi Peppi asuu meidän luona torstaihin asti joten Noonalla on tekemistä ja itse voin ottaa rauhallisesti ;)
Haha, molemmat kakarat sammuivat yhtäkkiä ja ovat ihan kuolleen näköisiä. Taitaa olla rauhallinen yö!

Peppi Pitkätossu ja Karate Kid, hetken paikoillaan...

Latasin vähän treenivideoita eilen joten pistän ne samalla tänne. En ehtinyt ladata meidän keinuvideoa vielä mutta tulossa on.


Noona treenaa agia- 4
Noona treenaa agia- 5
Noona treenaa agia- 6
Noona treenaa agia- 7

Videot 4-6 ovat lyhitä ykkösluokan ratapätkiä ja yritin saada niin aidot välit kuin mahdollista, valitettavasti meidän piha ei ole saman kokoinen kuin agikentät joten välillä joudin tinkimään.

3 kommenttia:

  1. Hitsi!! Mäkin oon tänään kipeänä kotona ja taitaa olla lääkärireissu edessä... Voiko siis olla keuhkokuume ilman kuumetta? :O

    VastaaPoista
  2. Ärsyttävää!! Sori korjaan kehkoputkentulehdus mulla on meneillään... Menee aina sekaisin. :D

    VastaaPoista
  3. Ai no kun en mäkään tiennyt, tai olen kuullut että keuhkokuumettakin on nyt ollut liikkeellä ja että se voi myös olla ilman kuumetta, niin aloin pelätä että onko mullakin se. Mäkin aina sekotan noi ;) Pikaista paranemista kuitenkin! (mäkin mätänen vaan kotona...blääh...)

    VastaaPoista