perjantai 14. lokakuuta 2011

Noona Agility Akatemiassa- osa 9

Keskiviikkona olin vielä huonossa kunnossa mutta päätin kuitenkin lähteä treenaamaan. Kannatti, ihan super ehdottomasti kannatti. Noona oli ihan tehoturboADHDhulluseko ja teki kaiken niin täysillä. Lähdin treenaamaan ehjän vetolelun kaa mutta tunnin lopussa lelu oli entinen, ja ainoastaan jokunen osa oli vielä tallessa ja niitä heitin suoraan roskikseen. Juha sanoi silloin kun aloitin että usein kunnon taistelutahto alkaa vasta näkymään sitten kun pentu on noin puolen vuoden ikäinen. Noonan kanssa tais käydä näin, koska pennun tapa taistella on muuttunut yhtäkkiä täysin. Noona tekee tapporavistuksia, taistelee kunnolla, vetää ja repii ihan hullun lailla. Noona on myös alkanut juoksemaan pallon perään ja on kiinnostunut "kuolleesta" lelusta. Ihanaa!
Pääteemana oli päällejuoksua. Noonan kanssa toimi todella hienosti, ja lopussa tehtiin kahta erilaista rataa, noin kymmenen esteen ratoja, jotka olivat jo ihan kolmosluokan pätkiä. Noona veti molemmat radat nollana jokaikisen kerran. Vauhti oli ihan mieletön ja juoduin juoksemaan täysillä, hyvin pentu osasi hakea esteet itse ja irtosi todella hienosti! Menimme viimesenä Noonan kanssa joten koko seuraava ryhmä oli jo paikalla. Saimme isot taputukset jokaiselta, ja Juha sanoi että meillä on valoisa tulevaisuus Noonan kanssa. :)
Itse vedin pienet keppi treenit ja pieniä ratapätkiä, ja kepit Noona vetää sellaisella vauhdilla että vuuhuu! :)
Olin niin onnellinen ja iloinen, että kun äiti autossa sanoi että hän vihdoin ymmärtää miksi agility on niin rakas harrastus mulle ja että hän vasta nyt tajuaa miten hyvää töytä olen tehnyt Noonan kanssa, niin en pystynyt enää pidättämään vaan aloin itkeä autossa oikein kunnon onnen kyyneliä... agility hullu?  juuheeiih...
Taisi oikeasti olla tähän asti maailman parhaat treenit. Treenien aikana ja jälkeen oli niin onnistunut tunne että se lämmitti koko kehoa! :)

Torstaina olin sitten niin huonossa kunnossa että päätin jättää Kotkan treenit väliin. Vedin kuitenkin jotain pientä pihalla tyttöjen kanssa. Noonan kanssa treenasin keinua ja irtoamista. On se vaan niiin taitava pentu! Bella sai myös vetää keinu treenit ja innolla Bella juoksee loppuun asti nytten kun käytän tukea keinun alla niin ettei se liiku ollenkaan. Pikku hiljaa voi alkaa vaikeuttaa niin eiköhän se siitä sitten!

Tänään olin vielä vähän huonossa kunnossa joten tein pienen lenkin tyttöjen kanssa ja suuntasin sitten Tysonin luo. Noona sai riehua Tysonin kanssa niin paljon kuin huvitti ja sen jälkeen lähdin hyvin mielin kotiin väsyneen pennun kanssa. Tänään päätin viettää rauhallista koti-iltaa yhdessä tyttöjen kanssa joten ostin porkkanoita, kurkun, viinirypäleitä, lihapullia, nakkeja, juustoa ja dippikastikkeen. Mumsmums. Tytötkin söivät vihanneksia mielellään ja Noona ehti nuolla puolet dippikastikkeesta ennen kun huomasin mitä pentu touhusi.... Leffa on katottu ja nyt suunta kohti saunaa. Huippu ihana ilta ja viikko! :)
Huomenna lapinkoira Peppi saapuu hoitoon ja lähtee vasta ensi viikon torstaina kotiin, ihanaa että Noona saa riehutoverin joka jaksaa riehua yhtä paljon kuin Noona niin ei tarvitse ite olla niin aktiivinen...

Ainii vielä yks asia.... Yks päivä löysin tipan verta lattialla ja eilen Noonan korissa oli vähän isompi veriläikkä. Yritin tarkistaa mutta ei kyllä näyttänyt siltä kuin Noonalla ois juoksu. Bella ei tiputa verta ollenkaan. Tänään en ole löytänyt yhtään verta mistään... Mun mielestä pentu on vaihtanut kaikki hampaat jo, joten odotan vielä että sais kunnon todisteen että Noonan juoksu on alkanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti