keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Noona Agility Akatemiassa- osa 10

Jees eli maanantaina ja tiistaina osasin vielä olla kunnolla, ja otin rauhallisesti ja pysyin kotona. Äiti käytti koirat metsässä ja muuten Noona ja Peppi riehui ihan täysillä ihan koko ajan... En ymmärrä miten ne jaksaa, Peppi on niin poikki että kirjaimellisesti välillä jalat pettää ja se katuu selälleen. Ei se mitään meno jatkuu samanlaisena mutta Peppi makaa ja terroristi hyökkää Pepin kimppuun. Noonan STOP- nappula on koko ajan off tilassa, paitsi yöllä silloin molemmat kakarat nukkuvat kuin enkeleitä. Noominator on puoliksi kone ja puoliksi koira (myönnän olen kattonut liikaa telkkaria kun olen ollut kotona kaikki päivät), mutta ihan oikeasti pennulla ei kyllä ole ihan kaikki oikein pääkopassa... Olen aina ollut sitä mieltä että on ihanaa kun koirat leikkivät, mutta nyt tuli kyllä raja vastaan. Viiden miinuutin tauko edes välillä, pliiiiis tytöt? :)
Huomenna Peppi lähtee kotiin ja mulla on vähän sellainen tunne että pentu on ihan loppu sluut sen jälkeen... Tai nojoo ei pidä toivoa liikaa.

Korjaan pikkasen, maanantaina en kyllä ihan ollut kunnolla koko päivän vaan kävin kyllä teoriatunnilla... Pakkohan on joskus päästää aloittamaan autokoulun eiks niin? ;)

Olen 90% varma että pentu on aloittanut juoksunsa. Lisää verta en kyllä ole löytänyt mistään mutta pentu putsaa enemmän kuin normaalisti, leikkii vähän sellaisia leikkejä välillä ja sekä Bella että Peppi on osoittanut kiinnostusta. Joku uros pitäisi vielä varmistaa asian.

Tänään en enää jaksanut olla kotona joten lähdin kouluun, ja äiti suostui siihen että lähden seuraamaan akatemia treenejä ja treenaamaan jotain pientä. Fanny + seuraamaan treenejä = Fanny treenaamassa täysillä.
Ensin treenasin kepit Noonan kanssa ja vaikka ollaan pidetty pieni tauko keppien suhteen niin pentu kuitenkin osasi mennä kepit niin hienosti! :)
Tänään treenit jatkuivat päällejuoksu teemalla. Vedimme saman alkupätkän kuten kaikki muutkin treeniryhmät. En tiedä miten pentu on niin mahtava mutta on se vaan niin mahtava.... Veti kaikki kerrat radan nollana. Juha sanoi että pentu menee paremmin kun kolmosluokan koirat ja että se osaa päällejuoksun paremmin kuin monet kolmosluokan koirat. Jee kerrankin onnistuin itse ja kuulema ohjasin täydellisesti ja meidän suoritus oli viikon paras! :) Noona oli niin innoissaan pienen treenitauon jälkeen että kiljui koko ajan silloin kun ei itse päässyt radalle juoksemaan. Ukkonen jyrisi ja vettä tuli niin että kuulosti siltä että katto kohta romahataa. Noona innostui äänestä ja pisti pinkomaan vielä lujempaa... Kaikki kehuivat Noonaa siitä että ei ole ollenkaan ääniherkkä koira (agility voittaa kaiken...). Juha kommentoi että pentu ainoastaan kiihtyy lisää siitä että on meteliä, ja että meillä on mahtava etu MM-kisoissa koska Noona pistää menemään vielä lujempaa kun kaikki huutavat ja kannustavat! Kysyin sitten Juhalta että ollaanko jo menossa MM-kisoihin...? Juhan vastaus - "Kyllä ehdottomasti!" :D
Oli taas ihan huippu treenit ja oli kiva mennä vähän kunnon rataa jo! Noona osaa niin hienosti hakea esteet mutta lukee myöskin ohjaukset niin hyvin. On mulla taitavin pentu! :)
Selvisin hengissä ja toivottavasti selviän myös jälkitaudeilta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti