perjantai 28. lokakuuta 2011

Noona Agility Akatemiassa- osa 11

(c) Bea Snellman
(c) Bea Snellman
Viime viikon torstaina alkoi syysloma joka loppui vasta maanantaina. Lauantaina kävin vetämässä metsälenkin Bean kanssa, ja sai taas purkaa kaikki huolet, kiitos siitä Bea ;) Oli mukava lenkki ja koiratkin innostuivat leikkimään.

Jaja, tiistaina kävin vetämässä omatoimi treenit tyttöjen kanssa. Harjoittelin irtoamista ja etenemistä. Hyvin meni, ja molemmat olivat niin innoissaan.

Keskiviikkona oli taas akatemia treenit ja Jouni Orenius veti tänään meidän treenit. Ihan yhtä huippu hyvä kouluttaja kuten Juhakin. Saimme tänään taas tehdä sama alkupätkä kuten kaikki muutkin. Noonalla oli super vauhti ja irtosi todella hyvin, neljäs este tuotti meille vähän vaikeuksia. Piti tehdä pakko valssin neljännen esteen yhteydessä ja Noona joka on äsken oppinut irtoamaan niin hyppäsi koko ajan väärästä suunnasta ja oli oikein hämmentenyt kun ei saanut palkkaa siitä. Nauratti kyllä kun pentu yritti niin tehdä oikein. Treenasin sitten sivulla vähän pakkovalssia ja sen jälkeen pentu ymmärsi idean ja loppu rata sujui oikein mallikaasti. :) Noonan vauhtia kehuttiin kovasti. ;) Itse treenasin kontakteja, ja saimme hyvät kehut miten hyvin pentu pysyy. Kepit treenasin myös ja kohta Noona osaa kepit jo ilman verkkoja! Tunti meni niin nopeasti mutta hyvät treenit taas kerran. On niin synkkä fiilis kun on ainoastaan kerran enää ja sen jälkeen on jo jatkokurssi suoritettu, jatkan kuitenkin sen jälkeen kerran kuukaudessa yksityistunnilla.
Helmikuussa meillä on myös tiedossa Niina-Liina Linnan yksityisvalmennus ja mahdollisesti muitakin valmennuksia. ;)

Torstaina oli sitten taas kahden viikon tauon jälkeen Kotkan reenit. Sekä Sanna että Merita veti treenit tänään joten oli luvassa kahta rataa. Sannan puolella saimme harjoitella päällejuoksua. Bellan kanssa meni niin loistavasti, tyttö veti sellaisella vauhdilla että alussa jopa ihmettelin kenen koira olin ottanut vahingossa mukaan. Aivan mieletön vauhti ja into!! Juoksin radan neljä kertaa putkeen ja joka kerta osui nappiin, Bella on niin mukava ja varma ohjata silloin kun liikkuu. Lopussa naurettiin että Bellaa vaivaa mielialahäiriö, välillä neiti ainoastaan näyttää keskaria tai taas välillä on kuin aurinko.
Kokeilin myös juosta sama rata Noonan kanssa.... DAMN pentu on nopea! En meinannut millään ehtiä ohjata, ja varisinkaan kun pentu on vielä vähän epävarma ja joutuu varmistelemaan välillä. Jep, olin pahasti myöhässä joka kohdassa. :) Huippua!
Oli sitten Meritan rata vuorossa. Aika haastava mutta samalla koirille vauhdikas ja kivan oloinen. Tykkäsin kovasti ja niin teki Bellakin, sama into säilyi ja olin välillä niin myöhässä etten ehtinyt ohjata tyttöä!! :o
Noonan kanssa vedin ainoastaan putkesta putkeen harjoituksen lopussa.
Kivat treenit ja jäi niiiiin hyvä fiilis Bellan ansiosta!

Pentu on vihdoin VIHDOIN, oppinut tulemaan sivulle. Tiedän välillä se on vähän vinossa, liian edessä ja oma käsi liikkuu vielä pikkasen.... mutta Noona vihdoin ymmärtää mistä on kyse!! Ihanaa :) Video todistus aineeksi!

Video

Mun viisas söpö lapsi hymyilee.
Pentu oppi myös peruttamaan :)

Video

Löysin myös vanhan videon siitä kun kävin Katin kanssa treenaamassa. Säälin pentua että joutuu treenaamaan mun kanssa.... Jos joku vapaaehtoinen parempi ohjaaja haluaa alkaa treenaamaan pennun kanssa niin ihan vapaasti?

Video

En tiedä muista shelteistä mutta mun sheltti on ainakin kova tekemään ilmeitä. Välillä kyllä naurattaa niin. Usein pennun huulet jää jotenkin oudosti niin että hampaat näkyvät. Pentu sitten kävelee ympäri eikä tajua yhtään miten todella tyhmän näköinen se on. Löysin vanhoja "piilokamera" kuvia, olen joskus onnistunut puhelimen kaa ottamaan ne joten laatu on top 10.

Puhelimesta puheen olleen... pentu onnistui vihdoin rikkoamaan jotain. Jätin mun iPohnen yöpöydällä ja menin nopeasti alakertaan. Yhtäkkiä kuului kova pamaus. Voin kertoa että mun yöpöytä on aika matala. Menin ylös katsomaan ja löysin Noonan jolla oli piru ilme päällä. Lattialta löysin puhelimen. Nostin sen ylös ja voin kertoa että näyttö on aika lailla entinen. Kiitos rakas koira, nyt ainakin tiedän mitä toivon synttäri lahjaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti