torstai 1. syyskuuta 2011

Shelttitrio & hullu japanilainen

Pika päivitys! Tänään oli möllikisat, mutta lisää niistä vasta huomenna en nyt jaksa kirjoittaa. Noonan kaa reenattiin myös pihalla, erityisesti putkea.
Pieni muistutus kaikille joilla on pentuja talossa. Aamulla heitin Noonan ulos pihalle tekemään tarpeet, pyjamassa en jaksanut lähteä keräämään ne ylös vaan ajattelin että otan se samalla kuin menen aamu lenkille. Muistinko kerätä? No en muistanut. Treenattiin siinä jotain ja mulla oli parhaat mahdolliset agikengät jalassa- eli croksit. Yhtäkkiä liukastuin ja lensin oikein kunnolla, hyvä ettei niskat menny poikki. Ihmettelin että mitä siinä oikein oli kun oli noin liukasta... Jokainen saa itse päätellä mitä siinä oikein oli. Sanon vaan että muistakaa kerätä kakat pois muuten voi käydä huonosti.
Nojoo treenit meni muuten aivan loistavasti ja huomenna on luvassa reenivideoita taas!

Sheltit Wiima ja Samba saapuivat tänään tänne hoitoon. Bella toimii järjestysvalvoojana ja pitää huolen siitä ettei kukaan edes uskaltaa liikkua talossa. Noona taas yrittää mielyttää kaikkia kaikella mahdollisella tavalla, häntä heiluu kuin propelleri ja koko pentu kiemurtelee kuin ylikypsä makarooni, ja lenkillä kun kävin niin oli kaikki hihnat hienosti solmussa noin 155 kertaa. Selvittiin hengissä ja nyt kaikki neljä ovat vihdoin sammuneet tyytyväisenä.Team hulivili
Wiima&Samba

Sain vihdoin Noonan korvat laitettu oikein ja kaikki ylimääräiset liimaklöntit leikattu pois. Tällä kertaa en laittanut kilon liimaa vaan ainoastaan pikkasen sormella, virheistä oppii!
Noppen korvatEi kommentteja:

Lähetä kommentti