perjantai 2. syyskuuta 2011

Kotkan möllikisat 1.9.2011 + Noppen treenivideot

Huomenna on viralliset kisat tiedossa joten päätin osallistua Kotkan möllikisoihin Wiiman kaa ja päätin suunnilleen minuutin ennen kuin lähdin että otan nyt Bellankin mukaan juoksemaan. Kisaavat saivat osallistua mölliluokassa kisan ulkopuolella.
Juoksin ensin Bellan kaa ja rata oli hyvin Bellamainen, suoria pätkiä ja helppo. Kävi sitten niin että neiti veti nollaradan alle ihanneajan! Jäi hyvä fiilis vaikka Bella ei juossut täysillä.
Seuraava uhri oli sitten Wiima, ja sama rata oli tiedossa. Meni aivan super hienosti kunnes itse unohdin että mulla on Wiima eikä Noona mukana radalla... Nimittäin otin kontaktit kunnolla ja jätin koiran odottamaan. Päästin sitten "HYVÄ" -sanan suusta ja Wiima apui pois kontaktilta kuin tykki suoraan putkeen minne ei ois pitänyt mennä. Auts, unohdin että Wiima lähtee heti jos sanoo jotain muuta kuin "odota", Noona taas odottaa kunnes saa luvan jatkaa. Hyvä muistutus ennen kisoja, ehkä muistan siellä pitää suuni kiinni! Muuten Wiiman rata oli virheetön. :)
Osallistuin vielä Wiiman kaa kisaavien radalla joka oli sitten pikkasen haastavampi. Alku oli haastava, ensin oli kaksi hyppyä suorassa ja puomi, puomin jälkeen oli hyppy joka pitikin kiertää. Monet koirat saivat hylyn koska hyppäsivät sitä hyppä suoraan eikä kiertäneet. Wiimalla on niin hyvät kontaktit että se kohta oli vielä hallussa mutta sitten... Olin kerrankin liian nopea. Seuraava hyppy piti sitten hypätä suoraan edestä mutta minähän olin niin innokas että lähetin Wiiman uudestaan kiertämään. Tyhmä tyhmä tyhmä. Muuten oli täysin virheetön rata sekin...

Tänään kävin illalla itse kentällä reenaamassa. Ensin lämppäsin koirat noin puoli tuntia, vedin ITSE esteet pihalle ja tein oikein haastavan radan itselleni. Hiki valui jo ihan hullun lailla, ja yhtään ei helpottanut sekään asia että neljä innokasta koiraa odotti kovasti että pääsisivät jo radalle juoksemaan...
Ensin otin Samban. Samban kanssa vedettiin täys nollarata ja päätin lopettaa siihen. Olin todella tyytyväinen.
Wiiman kaa otin pieniä pätkiä. Haluisin saada onnistumisia ja sellainen tunne että mulla on koira hanskassa. Vitsi oli aivan upea fiilis kuin kerrankin ehdin ohjata ja viedä koira oikein vaikka oli pienet välit ja paljon hyppyjä. Mutta on se Wiima niin älyttömän nopea että pieni virhe niin se on kyllä siinä, huomenna joudun kyllä tekemään niin paljon duunia jos meinaan onnistua. Voisi itse vielä liikkua paljon paremmin.... Jäi superhyvä fiilis.
Bella oli oikein innokas neiti tänään. Vedin helppoja juttuja mutta vaadin Bellalta vauhtia. Kepit neiti veti aivan loistavasti. Bella oli oikein mukava tänään ja jäi myös Bellan kaa superhyvä fiilis.
Pikku Noona pääsi myöskin vähän reenaamaan. Treenasin putkelle hakemista ja vähän ohjauskuvioita. Hyvin penneli kyllä vetää, ja intoa riittää!
Mahtavat treenit taas kerran, olin vasta kymmeneltä kotona ja täysin läpimärkä! :D

Tässä vielä Noppen treenivideot:

Video 1
Video 2
Video 3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti