sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Noona Agility Akatemiassa- osa 4

Jeps jeps oli taas reenit ja ihan superhyvin meni. :) Pentu oli ihan täpinöissään!
Tällä kertaa tehtiin taas lyhyitä rata pätkiä, harjoiteltiin esteitä ja miten pitää itse liikkua radalla. Noona tekee erittäin hienosti noi ratapätkät ja esteet menee joka kerta paremmin. Kepit tyttö vetää hyvällä rytmillä. Kontaktit menee hyvin, pysyy jopa niin hyvin että pystyy juoksemaan spurtteja sen ohi.
Ohjaustreeniä tehtiin myös ja teema oli se että pitää tietää milloin painaa täysillä ja milloin pitää odottaa koiraa. Itse lähden vähän liian nopeasti karkuun ja sitä mun pitää nyt alkaa harjoitella enemmän että osaan odottaa koiraa. Opetettiin myös koirat lukemaan ihmisten liikettä. Piti juosta-kävellä-vetää spurtteja aina vuorotellen ja välillä myös valssata, tehdä äkki pysähdyksiä tai muuta vastaavaa. Koiran piti seurata ja reagoida niin nopeasti kuin mahdollista ja sitten se sai palkan siitä. Noona teki niin nätisti koko ajan. Kaikki koirat teki samaan aikaan ja olin yllättynyt että Noona pysyi ja keskittyi minuun koko ajan vaikka muut koirat välillä karkasivat Noonan luokse. Pentu ei pomppinut eikä yrittänyt purra minua vaikka juoksin ja tein käännöksiä. jeeii :)

Ei olla paljon muuta treenattu vaan ollaan pidetty vähän vapaaviikko ja käyty pitkillä metsälenskulla sen sijaan. Huomenna alkaa kirjoitukset jotka kestävät reilun viikon eteenpäin. Kun se urakka on ohi niin ajattelin tehdä joku treenisuunnitelma, pitää alkaa noita tokoliikkeitä harjoitella kunnolla ja agijuttuja pitää saada kuntoon myöskin. Erkkari on tulossa joten vähän pitää näyttelytreeniäkin ehtiä vetää ennen sitä.

Kovin innolla monet urokset jo haistelee kakaran perään... joten juoksu saattaa parin kuukauden päästä alkaa. Etuhampaat on jo lähtenyt ja uudet kasvanut hienosti esiin. Ei satu yhtä paljon enää :) Pikku Noona alkaa olla lady!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti