sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kukuljärven vaellus 2011

Tänään nukuttiin pitkään. Heräsin ja huomasin että kerrankin näyttää siltä että tänään ei meinaa sataa ollenkaan! Soitin Empulle ja ehdotin että lähdetään vaeltamaan. Pakkasin kamppeet mukaan ja eikun menoks. Kukuljärvi on kahdeksan kilsan lenkki vaikeassa maastossa Ruotsinpyhtäällä. Maisemat olivat aivan uskomattoman kauniita vaikka ei olekaan vielä ihan kunnon ruska aika.

Koirat olivat ihan hulluja. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita olivat tämän päivän lenkki teema. Super mukava reissu ja pakko mennä vielä uudestaan vetämään sama reitti! :) Penneli jopa nukkui pari tuntia oikein kunnolla lenkin jälkeen. ;) Kiitos emppu pemppu hyvästä seurasta!!

Ps. Reitti kulkee ampumaradan ohi ja siellä oli harjoitukset meneillään. Puppy ei välittänyt yhtään siitä, joten
voi epävirallisesti sanoa että mulla on laukausvarma koira... ;)


Hymyilevä japsi


reittiukko



Noona 5kk, noin 33cm korkea ja painaa 5kg

2 kommenttia:

  1. Noona näyttää niin isolta! Tosi kivaa nähdä se lauantaina :) Mahtaa tosin olla meidän seurua aika koomainen, lähdetään kahden aikaan yöllä ajamaan Lohjalle :D

    VastaaPoista
  2. Noona on iso, sillä oli joku kasvu vaihe ja yhtäkkiä kasvoi sellaisella vauhdilla että halleluja. Odotan innolla että saa nähdä Meelan ja Islan! :) Haha ei haittaa yhtään, meidän seura kehässä taas voi olla aika mielenkiintoinen... ;) Nähdään lauantaina!

    VastaaPoista