sunnuntai 21. elokuuta 2011

Porvoo-Loviisa kaupunkiottelu 21.8.2011

Naurattaa vieläkin! Loviisa ja Porvoo järjestävät joka vuosi vuorotellen kaupunkiottelun, ja mölli sekä ykkösluokan koirat saavat osallistua. Tänän vuonna kisat pidettiin Porvoossa. Saimme oikein kivan ryhmän loviisalaisia kasattua. Itse lupasin juosta katukoirien Barrin ja Rohon kanssa, koska omistajat eivät itse vielä halunneet osallistua. Voi jukrat mikä meno :D Tunsin itseäni niin hölmöksi kuin juoksin siellä mutta hyvällä tavalla siis, oli vain niin rento meno ja hauskaa meillä ainakin oli! :D Ensin oli Barrin vuoro, ja Barrin kaa treenasin yhdessä vaiheessa joten poju on jotenkin tuttu mulle. Meni yllättävän hyvin kunnes ohjaaja tiputti vinkulelun keskelle rataa... häääävettii aivan sikana! :D No tulipa sählättyä vielä sen jälkeen ja ainakin pari kieltoa tuli ja ehkä vielä jotain, en muista nauratti vaan koko ajan. :D
No ei siinä vielä kaikki Rohon kaa oli vielä menemättä. Ollaan niin hurjasti reenattu Rohon kanssa... kerran olen kokeillut ohjata Rohoa. Joten joo odotukset olivat suuria. Mun tavoite oli saada koiran pysymään radalla, ja sen sainkin! No koira kuitenkin yritti karata pois radalta koko ajan joten saimme varmaan jotain 30 virhepistettä... voivoi :D Loppu suora taas meni aivan loistavasti! Älä ota sitä liian vakavasti- oli kyllä tämän kisapäivän teema. ;)
Ja jeps vielä sellainen asia että olen päättänyt lopettaa kisaamisen Bellan kaa. Ei siitä vaan tuu mitään ): Bellan kanssa jatketaan toki reenaamista mutta täysin leikkimielisesti, eli juostaan kontaktien yli ja silleen kunhan vaan on hauskaa. :)
Noona oli mukana kisapaikalla ja olisi niin mielellään mennyt näyttämään muille mallia taas kerran. :) Taitaa olla niin että Noona saa osallistua ens vuonna ja kaupunkiottelu on varmaan Noonan ensimmäiset kisat ;)
Tänän vuonna ei osunut voitto meille mutta ehkäpä ensi vuonna taas! Hienosti kaikki tsemppasivat loppuun saakka, hienoa! :)
Bella ja palkinnot, kaupunkiottelun paras koira 2008 ja 2010.


Noona ilman palkintoja -vielä. Asia voi olla toisin vuoden päästä ;)
Perjantaina käytiin myös reenaamassa Maritan kaa. Juoksin Bellan, Barrin, Rohon ja Noonan kaa joten hiki tuli ainakin :) Mukavat treenit, kaikki koirat olivat tosi innokkaita joten meillä oli hauskaa yhdessä!

Tänään tehtiin mahtava metsälenkki Bellan ja Noonan kanssa. Kuvia meidän mahtavasta lenkistä:


Heikkanenämetsämörkö Noppe

Musta ja valkoinen

Hoya Bella
Pena
Parhaat ystävätEi kommentteja:

Lähetä kommentti