sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kaunis kesäpäivä

Voi vitsi viikot vaan lentää ohi ja kohta alkaa koulu taas kerran... Sunnuntaina pakkasin kamat jätin koirat kotiin hoitoon ja suuntasin nenää kohti Turkua. Tulin vasta perjantaina kotiin ja kotona lapsukaiset ottivat mut vastaan suurella ilolla :) on aina yhtä mahtavaa tulla kotiin kun lapset odottavat iloisena! Heitin kamat sisään ja otin koirat mukaan, mentiin suoraan agikentälle ottamaan vähän agilityä. Noona oli aivan täys hullu :) otin vähän putki ja ohjaus-treeniä molempien kanssa. Kokeilin myös kepit ensimmäistä kertaa Noonan kanssa ja hienosti meni, myöskin Bella veti kepit hienosti ja vauhdilla :)
Agitreenien jälkeen menin nopsasti moikkaamaan Saraa ja Kitaa ja sanomaan heidåt Muron pennuille :)
Illalla tein vielä pitkän lenkin tyttöjen kaa. Noona kävelee todella kivasti ja vauhdikkaasti ja eilen oli ensimmäinen kerta kun lapsi käveli yli kuuden kilsan lenkki.

Eilen nukuttiin pitkään ja sen jälkeen suuntasimme kohti tokoreenejä Noonan kanssa. Treenattiin puistonnurtsilla yhdessä Sarin& pyreneittenpaimenkoira Purnun kanssa. Noona on aivan rakastunut Purnuun. Noona malttoi hyvin keskittyä vaikka ohi kulki autoja, polkupyöriä ja lastenvaunuja. Noona todellakin tekee 110% töitä silloin kun sitä vaatii! Reenattiin perusasentoa, maahanmenoa, luoksetuloa, luoksepäästävyyttä ja odottamista. Oli kivat treenit ja pentu oli ihan liekeissä!
Jatkettiin matkaa kohti jäätelökiskaa. Tilattiin iso annos jätskiä. Istuttiin alas ja Noona sai samalla harjoitella miten pitää käyttäytyä ravintolaalueella, samalla alueella oli meneillään rakennushommia ja oli kova meteli mutta Noona ei välittänyt siitä yhtään. Jatkettiin taas matkaa ja päätin kävellä westie-pennun Tysonin pihan ohi. Tyson oli ulkona pihalla ja mentiin sinne reihumaan. Noona ja Tyson olivat täysin rakastuneita, oltiin siinä yli tunnin ja lapsukaiset riehui koko ajan. Noona vetii spurtteja ja pikku Tyson jäi pahasti jälkeen mutta lopussa lapset leikkivät myös painileikkejä ja kovasti kisattiin että kenen hampaat on paremmassa kunnossa... Hyvät naurut sai ainakin, ja Noona oli tyytyväinen kun vihdoin sai riehua oman ikäisen ja kokoisen kanssa. :) Jatkettiin matkaa kotiinpäin mutta Marita sattui olemaan ulkona pihalla joten jäätiin vielä vähän aikaa siinä juttelemaan, kunnes vihdoin päästiin kotiin asti. Lapsi nukkui oikein hyvin sen jälkeen! :)

Bella on ollut vähän huonossa kunnossa, oksentanut taas kerran. Nyt näyttää kyllä siltä että menee ohi kohta. Meinasin saada sydänkohtauksen koska eilen illalla Bella oksenteli ja Noonalla oli löysä maha, näitten parvo-juttujen jälkeen alkoi pikkasen pelottaa kieltämättä. Noona oli kuitenkin pirtee koko ajan ja se meni melkein heti ohi joten tulin siihen tulokseen että varmaan oli toi jätski annos piikkasen liian suuri Noonalle mitä se oli päivällä vetänyt... hehe ;)

Huomenna on möllikisat tiedossa Wiiman kanssa ja Noona pääsee mukaan turistina :) Bella joutuu kyllä jäämään kotiin lepäämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti