maanantai 11. heinäkuuta 2011

Agirotu 10.7.2011

Ainoa vapaapäivä, minkäs teet kun agirotu kutsuu? Oli aikainen herätys ja kello soi jo viideltä, kahden tunnin yöunet ehdin vetää joten tuntui todella vaikealta nousta ylös... Kannatti kuitenkin nousta sillä oli aivan huippu päivä!

Saavuimme perille aikaisin aamulla ja oli vähän väkeä paikalla vielä silloin. Wiima ja Samba olivat jo kisapaikalla odottamassa. Ei muuta kuin koirat lenkille ja sitten oli jo ensimmäinen rataantutustuminen tiedossa. Wiiman kanssa osallistuin Open Class-radalla. Tiistaina reenattiin rata ja silloin ei mennyt aivan putkeen joten pikkasen jännitti. Oli ainoastaan minuutti aikaa tutustua rataan ja kerran ehdin käydä rata läpi. Kepit olivat vähän eri paikassa mitä oltiin reenattu, joten se kohta vähän jännitti. Muuten oli todella varma fiilis kuin lähdin radalle Wiiman kanssa, jotenkin tuntui siltä että nolla sieltä ropsahtaa. Niin tekikin! Aivan sairaan hieno rata teimme yhdessä Wiiman kanssa. Kerrankin onnistui niin nappiin ja radan jälkeen oli upea tunne. Wiimalla oli mahtava vauhti mutta keskittyi todella hienosti siitä huolimatta. Wiima oli ylivoimaisesti kisan nopein koira. Oli kuitenkin aikatasoituskilpailu ja ykkösluokan koira veti myöskin nollaradan suhteellisen nopealla ajalla, joten saimme Open Class- hopeaa Wiiman kanssa! <3


Wiiman kanssa olen saanut enemmän varmuutta, leirin jälkeen uskallan viedä rohkeammin ja luotan siihen että ehdin ennen koiraa jos vaan ohjaan oikein (höm, loppusuoralla en oikein ehtinyt...). Leirin jälkeen opin myös ohjaamaan paremmin kaarrokset ja Wiima ei enää vedä turhia kaarroksia. En tiedä että onko se vauhti joka saa minut keskittymään paremmin, todellakin tuntuu siltä että ohjaan koko ajan tulevaa estettä ja keskityn siihen ja todellakin vien koiraa sinne. Oli vaan niin huippu kivaa juosta tänään sekä Wiiman että Samban kanssa. Palkintopallilla tuomari kommentoi että meidän rata oli loistavan näköinen ja meillä oli upea vauhti päällä koko ajan, Wiimakin oli sitä mieltä että hän oli selvästi voittaja. Hyppäsi ykköspallille ja mulla oli oikein vaikeuksia saada koira pois sieltä ja takaisin kakkospallille... ;)

Samban kanssa osallistuin medi joukkueessa. Meidän joukkueen nimi oli Herkkutrio, koska alun perin oli tarkoitettu että joukkueessa on kolme eri värillisiä shelttejä. Alkoi sitten juoksu kahdelle koiralle joten jouduttiin etsimään kahta uutta vara koiraa. Se ei meidän menoa haitannut yhtään, kaikki juoksivat todella upeasti! Kaikki muut saivat vitosen ja Samban kanssa juoksimme nolla radan! Joukkueemme sijoitus oli sitten kuudes sija, aivan mahtavaa! Hyvä me! :) Kiitoksia koko joukkueelle!
Samban kanssa olen reenannut kerran ja juossut kolme kisarataa, kuitenkin tuntuu siltä että olen ohjannut Samba monta kertaa. Yhteistyö pelaa hyvin ja Samban kanssa on aina varma fiilis kuin lähtee radalle.

Noona ja Bella jäivät kotiin lepäämään. Oli niin järkyttävän kuuma niin en halunnut ottaa koirat mukaan Lappeenrantaan. Noonalle tarttui mukaan kisapaikalta vaaleanpunainen froteetakkia. Noona nimittäin meinaa todella helposti saada lämpöhalvauksen, kaksi kertaa on jo ollut lähellä. Riittää että pentu on kymmenen minuuttia auringossa niin sen jälkeen se on aivan voimaton. Heti kun tulin kotiin lähdin sitten tyttöjen kaa lenkille ja pistin takin päälle. Toimi todella hyvin, pentu ei edes valittanut vaikka takki oli päällä koko lenkin aikana. Noona jaksoi hyvin olla auringossa ja vielä sen lisäksi riehua. Oli todella hyvä löytö! Vastaan tulevat ihmiset taas kattoi vähän siihen malliin että saatanan hullu, on näin lämmin keli ja tyttö on pistänyt koiralle takin päälle... No ei voi mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti