tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen vietetty hyvässä seurassa

Tapahtuu ja sattuu jotain koko ajan ja tuntuu etten oikein kerkee mukaan. Joonas osti omakotitalon ja viikonloppuna ois muutto edessä. Hirveästi on mennyt aikaa remppaamiseen ja onneksi se on kohta ohi! Töitä olen paiskinut kun hullu, välillä kuusi päivää viikossa... Vähän olen yrittänyt käydä itse reenaamassa, ja tällä hetkellä tuntuu että olen ihan jäässä ohjaamisen kanssa. Oma liikkuminen tökkii, olen koko ajan myöhässä ja muutenkin tuntuma on hukassa. Noona joka on nopea voisi olla paljon nopeampi jos itsekin liikuisin paremmin. Kevään tavoite on enemmän treeniä ja vähemmän kisaamista. Pitäisi jaksata raahata perse huippuvalmentajien luokse ja saada jotain aikaseks. Noonalle halauisin enemmän irtoamista ja radanlukutaitoa, ja itse haluan oppia liikkumaan sujuvasti. ;)Kolme viikkoa sitten kisasimme Vantaalla parin startin verran Noonan kanssa. Radat olivat meille sopivia, mutta taas onnistuin söhlimään jotain. Agilityradalta keppivirhe sisäänmenon kohadalla, itse jarrutin liikaa niin koira hämmentyi ja haki väärin. Tuli myös yksi hypyn ohitus kun ohjaaja oli myöhässä, ja ennen kun kerkesin reagoida niin Noppe oli jo putkessa joten hieno hylky.
Hyppyradalta 25 virhepistettä... Rimat. Viisi rimaa lensi hienosti, pari kertaa ihan oma syy koska jarrutin ihan liian myöhässä. Kolme rimaa lensi ihan sen takia että Noona ei vaan malttanut, veti tuhatta ja sataa lasissa ja samalla tuli rimat alas. Hyvä rata muuten :)
Sattumasta rupesin juttelemaan toisen shelttiohjaajan, Lauran, kanssa niitä ja näitä. Keskustelun lopussa oli päätetty että lähdetään kimpassa Joensuuhun kisaamaan pääsiäisenä! Sukutaulujakin vähän vertailtiin ja selvisi että Viekas on Noonan täti :)

Pari viikkoa sitten suuntasin nokka kohti Sastamalaa, ja Kasvattajan peruskurssia. Kurssi oli todella antoisa ja mielenkiintoinen. Kohta mullakin on oma kennelnimi... :)Torstaina tein aamuvuoron ja sen jälkeen käytin koirat. Kamat autoon ja nokka kohti Kotkaa, missä Laura ja Viekas odotteli meitä. Matka jatkui kohti Joensuuta ja oli todella mukavaa kun oli hyvää matkaseuraa! :) Noonan kanssa majoituimme vakiopaikassa eli Lauran ja Annan luona. Noona sai taas nähdä äitinsä, siskonsa ja sikopuolensa.
Perjantaina oli kaksi starttia luvassa. Ensimmäinen rata oli HELPPO, ja oma jännittäminen pilasi kaiken. Taisin olla ainut joka onnistui pinkomaan hylyn sillä radalla, hmm. Toinen rata alkoi hyvin, kunnes taas oma huolimattomuus kostaantui kohtaloksi. Noona varasti kontaktin aa:lta joten sen sain sentään korjattu.
Iltapäivällä kävimme vetämässä pienen lenkin jäällä.

Lauantaina otin sitten rennosti ja päätin pitää hauskaa radalla. Ensimmäiseltä radalta hylky, kun väärä putkenpää tuli eteen mutta tuli siinä paljon muita virheitä kans. Toiselta radalta kymppi, hypyn ohitus ja putkikielto. Nyt pitää vähän taas muistuttaa kontaktit, neiti vähän tulee ilman lupaa... JA ANNAN SEN TULLA?

Ensimmäinen rata
Toinen rata

Illalla vietettiin peli-ilta ja käytiin pyörimässä baarissakin, kaikki oli siinä vaiheessa niin loppu sluut että teki vaan mieli mennä kotiin nukkumaan :D
Sunnuntaina oli aika palata kotiin. Huippu reissu taas kerran, vaikka ei ihan tuloksia tullutkaan! Aina yhtä kiva nähdä kaikki tutut ihmiset ja koirat :)
Isot kiitokset Lauralle ja Annalle majoituksesta, ja toiselle Lauralle matkaseurasta! :)

Tässä vielä Lauran ottamia kuvia:
Puolisisko Myrn ja Noona
Puolisisko Myrn, sisko Meela, Knut, äippä Minttu, täti Viekas ja Noona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti