keskiviikko 2. tammikuuta 2013

kisareissuja, matkailua ja 2013





Kuvat: (c) Laura Pitkänen



Tällänen tuli homattua- Happiness is a choice
On taas sattunut niin paljon ettei riitä aika päivittää kaikki tapahtumat. Huomenna on taas herätys puol viideltä joten tulee nyt pikapäivitys kaikesta! :)

5.12 olin aamuvuorossa ja heti sen jälkeen kävin tekemässä pitkän lenkin koirien kanssa ja pakkasin kamat autoon ja suuntasin nokka kohti Joensuuta. Otin Hugon mukaan kytiin ja puolessa välissä suunnilleen pidin tunnin tauon, käytin koirat ja odotin että Joonas saapui Joensuusta paikalle. Joonas nimittäin ajaa rekkaa Joensuuhun ja oli matkalla kotiinpäin joten otettiin treffit keskellä matkaa, ja Hugo sitten hyppäs rekan kytiin ja lähti takasin kotiin Loviisaan. Noonan kanssa matka jatkui toiseen suntaan ja illalla saavuimme perille Lauran ja Annan luokse. Siellä Noonan sukulaiset odottivat innolla, pikkusisko Myrn, sisko Meela ja mamma Minttu. Myrn ja Noona innostuivat leikkimään mutta Meela ei oikein syttynyt... :D
Aamulla oli sitten kisat tiedossa Joensuussa, ja Noonan toinen sisko Isla saapui paikalle. Oli oikein kiva nähdä! :)
Kisat ei oikein onnistunut niin kuin olisi pitänyt... Radat olivat Noonalle sopivia, mutta siitä huolimatta viimeinen nolla ei irronut. Ensimmäiseltä radalta lentokeinu taas. Ja toiselta radalta tyhmä kielto, kun ohjaajan liike pysähtyi pikkasen liian aikaisin ja sitten tuli myös muurin palikka alas. Oli todella kiva juosta ja jäi hyvä fiilis vaikka harmitti :) Päivä oli pulkassa ja Noonan kanssa lähdimme ajamaan kohti Loviisaa, ja tämän vuoden aikana niin tulemme ehdottomasti tekemään paljon samankaltaisia kisareissuja! :) Kiitos Laura ja Anna yöpaikasta ja seurasta! :)

Lauantaina oli sitten aikainen herätys ja Noonalla oli aika heiroojalle. Hierooja kehui neidin lihakset, mutta sanoi myös että Noonalla on vielä kehitysvaiheessa oleva kroppa. Mitään erikoista ei löytynyt, pikku jumi ala selästä mutta ei muuta. :) Noonalla on kuulema todella hyvät syvälihakset!
Hieroojareissun jälkeen oli aika pakata laukut ja kääntää nokka kohti lentokenttää! Ystäväni kanssa kävin kiertämässä paikkoja Thaimaassa parisen viikkoa, ja oli kyllä aivan mahtava matka. :) Ensimmäisen viikon aikana olimme Phuketissa Karonissa, Katalla ja Patongilla. Otimme rennosti, kävimme ulkona ja tapasimme aivan super ihania ihmisiä! Toisen viikon aikana kävimme Koh Lantassa ja Krabilla, missä vietin synttärit ja oli kyllä paras synttäri bileet ikinä! Ikimuistoinen reissu, todellakin! <3

29.12 oli sitten vuoden viimeiset kisat Vantaalla, ja yritin metsästää viimeistä nollaa. Taas oli niin pirun lähellä! Ensimmäiseltä radalta vitonen ja 4.sija kun toisella viimesellä esteellä tuli kielto kun oma valssi oli niin myöhässä ja jumissa. Muuten aivan super rata! :)
Toiselta radalta hylky, kun neiti alitti yhden riman (ihan ohjaajan virhe, olin taas myöhässä) ja jatkoi matkaa putkeen. Ei muuta auta ensi vuonna sitten, Noonalle löysin kuitenkin hyvän fleecetakin! :) Video tulossa...!




Sunnuntaina kävin Annikan kanssa parin tunnin lenkillä. Annikalla oli sheltit Wiima, Samba ja kolme kuinen Ida pentu mukana, ja että Noona nautti seurasta! :)

Uuden vuoden aatto vietimme maalla ystävien kanssa, ja oli todella mukava ilta! Koirat ei välittänyt yhtään vaan otti ihan rennosti :) Joulu taas vietin duunissa...
Vähän myöhässä mutta kuitenkin,
Hyvää Joulua & Onnellista Uutta Vuotta! :)



Laitan jotain tavoitteita tälle vuodelle. Haluan että on jotain tavoitteita koska se motivoi jatkamaan eteenpäin, mutta muuten edetään rennolla otteella, pidämme hauskaa ja pyritään pysymään terveenä!

Noonan tavoitteet:

- Nousta kolmosiin
- tekemään enemmän säännöllisiä omatoimi treenejä, niin että Noona oppii enemmän tekniikkaa ja irtoamista
- kisata ympäri suomea ja ulkomailla

- Saavuttamaan TK1 tuloksen

- aloittamaan etsijäkoiratoimintaa

Tulemme panostamaan eniten agin puolella mutta yritän myös muistaa tokopuolen! :)
ps. pahoittelen että kuvat vähän on sekaisin en vaan jaksanut riidellä koneen kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti