perjantai 23. maaliskuuta 2012

mölleilyä

Syvä huokaus. Ihan super mahtava tunne koska tänään kirjoitukset ja koulu on vihdoin täysin ohi! Viikon päästä alkaa työt joten vähän lomaa on luvassa :) matkasuunnitelmista ei tullut mitään sen takia etten saanut ketään mukaan matkaseuraksi, mutta viikon loma on ehkä luvassa kesäkuussa tai syksyllä.

Eilen käytiin reenaamassa Noonan kanssa Kotkassa. Olin ihan kujalla koko ajan, ja Noona meni hyvin mutta ohjaaja ei. Kepit sujui kivasti, A onnistui hyvin ilman lentohyppyä ja Noona osasi hienosti hakea eteen itse. Olen tehnyt pienen virheen Noonan kanssa. Olen melkein aina palkannut kolmen neljän hypyn jälkeen tietämättä. Neljännen hypyn jälkeen Noona rupee tujottamaan ja ihmettelemään missä palkka viipyy ja usein tulee myös silloin joku virhe. Joten läksyksi saatiin että meidän pitää reenata pidempiä ratoja. Ensi viikolla kun on vapaata niin ajattelin yrittää käydä useammin tekemässä omatoimi reenit.
Bellan kanssa reenasin itse toisella puolella hallia vähän etenemistä ja sen sellaista.

Tänään taas oli luvassa möllikisat Kotkassa. Välillä olin tekemässä töitä radalla, mutta kerkesin kyllä juosta muutaman radan myös. Bellan kanssa osallistuin kilpailun ulkopuolella mölliradalla, joka oli todella mukava! Bella juoksi täysin koko ajan, mutta kontaktit paukkuivat sekä puomilla että A:lla joten tulos oli kymppi. Mahtava fiilis jäi kuitenkin :)
Wiiman kanssa osallistuin mini kisaavien radalla, ja pari kertaa olin liian NOPEA ja Wiima sai pari kieltoa kun oma liike pysähtyi. Vauhti oli ihan mieletön ja se tunne kun juoksee radalla Wiiman kanssa on ihan huippu!
Sai uusia radan kilpailun ulkopuolella mutta samassa kohdassa tökki taas, huoh mun kanssa...
Samban kanssa osallistuin medi kilpailevien radalla ja muuten oli ihan huippu rata, mutta ohjasin huonosti kepit ja Samba meni sisään väärästä paikasta. Koira ei kuitenkaan huomannut virhettä joten jatkoin matkaa ja siitä seurasi hylky. Että tälläistä tällä kertaa. Sunnuntaina on vuorossa kisat Wiiman ja Samban kanssa Ojangossa, ja toivottavasti siellä sitten saa jotain tuloksia kasaan ;)

Vielä vähän toko uutisia. Yksi ilta reenasin tottista Noonan kanssa ja seuraamiset oli kyllä ihan huippu luokkaa, wautsii! Vähän harjoittelin kääntymisiä vasemalle ja hyvin pentu tajusi idean :) Päätin myös kokeilla paikalla makuuta kisanomaisesti, ja arvatkaa mitä! Noona pysyi paikoillaan yli pari minuuttia, on mulla niin taitava rakki :) Ei voi muuta kuin ihmetellä miten paikalla olo voi olla niin rankkaa Noonan mielestä... riiviö läähätti samalla tavalla kun olisi juossut kolmen kilsan lenkki sen jälkeen kuin vapautin pennelin. Varmaan joutui aivot niin koville kun Noonan kerrankin piti olla vaan paikoillaan eikä saanut tehdä MITÄÄN...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti