perjantai 16. maaliskuuta 2012

Back in Business

Olen ollut todella laiska kirjoittaa taas. Ollaan reenattu jotain pientä. Kolme viikkoa sitten kävin taas reenaamassa Bellan kanssa Kotkassa. Vimpula oli ihan liekeissä ja täysillä mentiin isolla T:llä.

Pari viikkoa sitten kävin Wiiman ja Bellan kanssa reenaamassa Kotkassa. Bellan kanssa meni todella sujuvasti ja voi miten innokas pinkooja Bella on nykyään! Tauko tekee hyvää? Wiiman kanssa meni todella hienosti ja jopa pysyin menossa mukana. Ainut ongelma oli putket... Wiima hakee todella huonosti putkenpäät joten vähän jouduttiin vääntämään rautalangasta ennen kun Wiima ymmärsi idean.

Noonan kanssa ollaan vielä pidetty taukoa juoksun takia. Kotona olen pientä seuraamista, luoksetuloa ja odottamsita harjoitellut. Putken kanssa olen vähän tehnyt töitä mutta muuten ollaan vaan eletty tavallista arkielämää. Ihan kiva sekin välillä.

Viime viikonloppuna kävin tekemässä yhdeksän tuntia ratahommia Kotkan kisoissa ja oli todella mukavaa seurata kolmosluokan koiria... meno on aivan huikea! Ainut mikä vähän ihmetytti oli miten huonosti koirat pysyvät lähdössä?

Eilen Noonakin pääsi takasin reenaamaan. Oli Kotkan treenit ja Bellakin sai tulla mukaan. Molemmat koirat olivat ihan raketteja, ja varsinkin Noonan vauhti on parantunut ihan huimasti tauon jälkeen! Melkein tuli itku kun huomasin että pentu on oppinut menemään eteen tauon aikana!! Tauko todellakin tekee hyvää! Oli kyllä niin mahtavaa päästä taas tekemään duunia pennun kanssa :)

Pientä elämänmuutosta on myös sattunut. Enää viikko jäljellä ja sitten lukio on hoidettu täysin alta pois. Kirjoitukset on mennyt ihan suhteellisen hyvin ja olen ollut ihan tyytyväinen. Töitä olen onnistunut saamaan joten viikon päästä pääsen aloittamaan. Olen myös muuttanut poikaystävän luo ja tänään on takoitus että Noonakin muuttaa mukaan. Poikaystävä omistaa puolivuotias siperian husky/sakemanni uros joka painaa 25kg ja on noin 65 cm korkea, ja luulee olevansa chihuahuan kokoinen. Noona ja Hugo tulevat hyvin toimeen mutta leikit on pikkasen liian rajut, ja nyt kun Noona juoksu vihdoin on ohi niin päästään kokeilemaan miten elämä saman katon alla onnistuu käytännössä...

Viikon päästä Wiima ja Samba tulevat viikonlopuksi hoitoon ja luvassa on möllikisat perjantaina ja kisat Ojangossa sunnuntaina. Noonan kanssa olisin saanut luvan aloittaa meidän mölliura viikon päästä, mutta en ole vielä sitä mieltä että pentu on kisavalmis joten odotetaan vielä hetken.
Eilen meinasin myös ilmoittaa Noonan mukaan tokomöllikisoihin jotka on kuukauden päästä... viime hetkessä kuitenkin peruin koko homman. Tajusin että kyllä meidän vielä pitää pikkasen reenata ennen kun lähdetään kisaamaan! 8)
Meidät pyydettiin Noonan kanssa mukaan PetExpoon 28-29.4 esiintymään agilityesityksessä. Joten sellaista on luvassa kohta. Nyt suunta kohti Kotkaa, ja lähdetään Annikan kanssa reenaamaan. Luvassa on keppi- ja kontaktitreenit Noonalle... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti