tiistai 17. tammikuuta 2012

Liikkuvaa kuvamateriaalia

Tänään oli rankat kaksi tuntia koulussa joten koulun jälkeen pakkasin koirat autoon ja käänsin nokka kohti Kotkaa. Halli oli tyhjä ja päätin tehdä vauhdikkaan jenna caloander x Nina Manner radan. Alku oli Jennan treeneistä ja loppu taas Ninan koulutuksesta. Minulla oli todella kova treenihinku ja päätin antaa kaikkeni vaikka olenkin kipeä. Noona oli onnellinen kun kerrankin ohjaaja oli tosissaan! Vauhdilla pentu veti ja oli todella kiva ohjata tänään. Aiai että oli kivaa!

On haastavaa toimia sekä kuvaajana että ohjaajana joten sen takia video on vähän outo... Juoksin radan kolme kertaa ja joka kerta kuvasin yhden kohdan joka sitten liitin yhteen. Radan loppu puuttuu.




 
Bella oli ihan outo tänään, itki melkein koko automatkan ja lopussa alkoi ulvomaan onnesta kuin huomasi että hänkin pääsee agilitaamaan. Bella oli ihan fjomsiafia ja tykitti täysin, teki tapporavistuksia pallon kanssa ja sen sellaista. Taitaa olla niin että meidän rauhallinen neiti on alkanut ottaa mallia Noonasta. Radalla Bella antoi kaikkensa ja oli mukavaa juosta typsyn kanssa tänään!

Noonan kanssa otin vielä lopussa takaaleikkaustreeniä ja puomin. En ole uskaltanut Juhan treenien jälkeen kokeilla puomia mutta pakkohan mun on jossain vaiheessa alkaa treenaamaan kunnolla muuten Juhalta tulee sanomista ensi reeneissä. Ensin otin pelkästään alasmenon ja Noona oli hihnassa. Pystyin hyvin jarruttaa niin ettei pentu vetäisi liian lujaa ja yli. Laitoin myös namialustan niin että pentu oppisi jarruttamaan oikein. Lopussa uskalsin kokeilla kokonaista puomia. Ensimmäinen kerta meni hyvin sinänsä mutta kun tein häiriö liikkeitä niin pentu lähti ilman lupaa. Kerkesin huutaa ennen kuin pentu ehti ottaa palkan! Perjaatteessa oli hyvä että pentu kokeili ja huomasi ettei kannata. Vedin pari kertaa uudestaan koko puomin ja pakko myöntää että olen ihan pirun tyytyväinen, vitsi! Teki vaan mieli kiljua onnesta! ;)


Tässä vielä video Hyvinkäältä. Noona treenaa verryttelyesteillä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti