lauantai 14. tammikuuta 2012

Keskittymiskyky kunnossa?


Noona kanssa ollaan pidetty parisen päivää vapaata. Torstaina jäi treenit väliin koska pentu oli kipee, todennäköisesti nestehukka vaivasi... Noonan ruoka oli vähän erilailla pakattu niin nestemäärä oli pienempi mitä usein on ollut (Noona syö barf ruokaa). Pentu oksensi ja paska oli niin kuiva että oli melkein valkoista eikä pysynyt edes kasassa... Olisi pitänyt lisätä vettä ja enemmän öljyä mutta ei kaikkea voi aina tietää ): Annoin illalla riisiä kera vettä ja ruokalusikallinen oliiviöjlyä niin maha alkoi taas pelaamaan. Perjantaina pentu oli taas yhtä pirteä ja toimelias kuten aina.

Perjantaina oli taas mun vuoro olla kipeä... flunssa pääs iskemään. Taas! No tehtiin pienet tokotreenit sisällä. Treenasin paikalla oloa ja pennulle se on erittäin vaikeaa kun pitää olla paikoillaan. Pitää alkaa oikein urakalla harjoitella koska vaikka pentu pysyy ihan suhteellisen hyvin niin mikän varma liike se ei kyllä ole. Suu käy koko ajan, pää pyörii ja muutenkin pentu on koko ajan menossa.Keskittyminen on erittäin rankkaa Noonan mielestä. Ja hei, tietokoneihmelapsi vihdoin tajusi sen miten saa videot helposi tolleen hienosti tänne blogiin laitettu! Wau, aina oppii uutta.Nyt lähdetään Hyvinkäälle Noonan kanssa  tsemppaamaan Bea & Fina kolmosiin! ;)

2 kommenttia:

  1. Toi Noonan maahanmeno videon alulla on varsin tutun näköistä... :D Ihan hurjaa, miten paljon näillä on samoja elkeitä ja tapoja keskenään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä, välillä tuntuu kuin kaikki kolme ois ihan samanlaisia paitsi ulkonäkö vähän vaihtelee :D toinen juttu mitä olen huomannut että myöskin puolisiskokset harrastaa on toi "ei kiinni antaminen" varsinkin agikentällä... :D

      Poista