keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Virallinen kisaviikonloppu takana

Hello!

Mun pikku shelttineitokainen täytti agilityikää ja kävimme viikonloppuna kisamassa sekä Riihimäellä että Vantaalla. Tunne oli ihan uskomaton kun vihdoin saapui kisakirje kotiin ja oma koiran nimi loisti lähtölistalla :) Pikkasen jännitti aloittaa kisaura niin nuoren koiran kanssa joka oppi menemään kepit ja keinua kolme viikkoa sitten... Mutta toisaalta olen kyllä harjoitellut yhtä ja toista kuukautta joten eiköhän Noona osaa.

Lauantaina oli sitten meidän ensimmäiset kisat ja kisaseuraksi lähti Kati ja russeli Roope joka kisaa kakkosissa. Alkoi sitten meidän ura hyvin... Kävimme matkalla vaihtamassa autoa ja vaikka kuinka tarkistin että kaikki tavarat oli siiretty toiseen autoon niin eiköhän tärkeimmät asiat jäänyt hanskalokeroon? Porvoossa kun piti ottaa navigattori esiin niin huomasimme että se oli jäänyt... no onneksi on olemassa älypuhelimia ja satun omistamaan sellaisen! Perille löysimme hyvin... oikea ongelma alkoi kun huomasin että Noonan kaikki paperit sekä rokotustodistukset oli kans jäänyt hanskalokeroon. Ihana tuomari sitten suostui siihen että äiti lähetti kuvia puhelimen kautta, joten taas kerran älypuhelimeni pelasti tilanteen. Myöhemmin päivällä huomasimme että meidän eväslaatikko oli jäänyt auton katolla ja jäänyt johonkin matkan varrella... :D Noniin itse kisoista sitten. Ensimmäinen rata oli agilityrata ja aika vaikea. Hyvin meni rata, harmi että kolme rimaa tuli alas ja itse ohjasin huonosti niin tuli yksi putkikielto myös. Tulos oli 20 virhepistettä ja 4.sija :)
Toinen rata oli sitten hyppyrata joka oli ihan kaaos meidän osalta, ohjaaja koko ajan myöhässä ja sellaista. Joten hylky ropsahti meille. Olin kuitenkin todella tyytyväinen koska Noona suoritti kaikki esteet todella hienosti!

Sunnuntaina oli sitten kisat Vantaalla ja Kristina saapui paikalle seuraamaan kisoja, oli kiva nähdä! :) Tänään lähti päivä paljon paremmin käytiin, ja Noona oppi jo yhdestä päivästä mistä on kysy autossa alkoi jo vinkuminen kun neiti huomasi että ulkona liikkui porukkaa. Pelkäsin että kaksi kisapäivää peräkkäin olisi liikaa... juu ei ollut lujempaa mentiin vaan. Ensimmäinen rata oli vähän kokeilua ilmassa ja itse häsläsin ihan liikaa. Joten tulos oli täys kaaos, neiti ei tehnyt kepit loppuun ja varasti kontakteilta... Puutuin asiaan ja otettiin kontakti uudestaan ja jätimme radan siihen. Päätin itse ottaa vähän rennommin ja mennä rauhassa joten toinen rata sitten onnistui todella hienosti! Vaikka tulos olikin hylky niin jäi aivan mahtava fiilis! Kristina onneksi  sai radan videolle joten tässä todiste :)

http://www.youtube.com/watch?v=zr3E2CJ4PWw&feature=youtu.be

Seuraavat epikset:
Hyvinkäällä 11.11.2012 (2 rataa)
Janakkalassa 18.11.2012 (3 rataa)
Turussa 25.11.2012 (3 rataa)
Joensuussa 6.12.2012

Ps. olen suunnitellut että blogi saa kokea muodonmuutoksen jossain vaiheessa!

1 kommentti:

  1. Se on pääasia, että on hauskaa.:) Hyvältä näytti videolla.:)

    VastaaPoista