keskiviikko 21. marraskuuta 2012

LUVAllinen meno senkun jatkuu

Noonan kanssa kävimme taas kisaamassa sunnuntaina Janakkalassa ja ensimmäinen kerta oli kolme starttia tiedossa. Tuomarina toimi Anne Huittinen joka selvästi oli päättänyt että päivän teema on takaaleikkaukset. Sepäs mukavaa kun mun turbosheltti ei niitä osaa ja ohjaaja on koko ajan myöhässä... Ensimmäinen rata oli hyppyrata, ja suoraan sanoen ei yhtään meidän rata. Neljä kertaa olisin pitänyt tehdä takaaleikkaus, pari kohtaa pystyin pelastamaan. Kerran kerkesin ennen koiraa ja pystyin tekemään persjätön ja toinen pelastus oli kepit missä uskalsin luottaa siihen että koira tekee kepit yksinäisesti että sain kolmen metrin etumatkan. Kerran en ehtinyt persjättöä tekemään joten tuli putkikielto ja toinen kerta oli myös myöhässä ja rima tuli alas, joten erittäin vauhdikas rata ja kymmenen virhepistettä.

Toinen rata oli sitten ihan meidän rata, ainoastaan yksi takaaleikkauskohta missä nippanappa kerkesin tehdä valssin. Muuten sujui rata aika sujuvasti ja irtosi toinen LUVA ja 4.sija! Kontaktit otin todella tarkasti, ihan sen takia että itse pystyin rauhoittumaan ja miettimään seuraavaa kohtaa joten siinä kului hirveästi aikaa, ja ei mun pikku sheltti oikein pysy samassa vauhdissa kuten pyreneittenpaimenkoirat sekä espanjanvesikoirat :/

Kolmasrata oli taas meidän rata, ja todella hienosti neiti suoritti erittäin vaikean keppikulman! Harmi kyllä neiti veti vähän liian lujaa keinua, sillä seurauksin että vitonen irtosi meille... Ärsytti niin että päätin saavuttaa hylyn puomilla. Kiusasin neitiä kontaktilla niin kauan kunnes karkasi ja huomautin asiasta neidille, joten oli ihan hyvä treenirata! ;)

Seuraavat kisat on joulukuussa Joensuussa ja sen jälkeen seuraa parin viikon treenitauko sekä kisatauko... nimittäin omistaja varasi äkkilähdön Thaimaaseen pariks viikoks ;)

Mitäs muuta, olen taas vähän ruvennut tokoilemaan Noonan kanssa. Yksi päivä kävin kentällä vetämässä pienet alo-treenit ja iltaisin olen harjoitellut avo- noutoa sekä istu-maahan liikettä. Noona on niin täynnä intoa että välillä on vaikeaa pitää paketti kasassa, nimittäin neiti käy vähän kierroksilla.

Tilasin myös uuden kisavarustesetin Noonalle, pinkki puolikuristava paksu panta sekä pinkki talutin mikä on samalla lelu. ;) Tällä hetkellä meillä on kuristava leikkihihna, mutta lähdössä neiti kuumenee niin että melkein kuristuu kun vetää niin kovaa... Joten sen takia puolikuristava panta!

Kuvia ja videomateriaalia tulossa kun vaan jaksan siirtää koneelle... Nyt töihin joten mukavaa loppupäivää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti