perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ojanko 25.3.2012

Lauantaina oli pakko lähteä selvinpäin vähän juhlimaan, ja kuinkas kävikään? Selvinpäin onnistuin pysymään mutta kotona olin vasta neljän jälkeen yöllä. Kuudelta kello soi ja oli aika pakata koirat autoon ja kääntää nokka kohti kisoja. Bea ja Fina tulivat samalla kyydillä ja auto oli ihanan täynnä. Itse kisasin kolme starttia Wiiman kanssa ja yhden startin Samban kanssa, ja Noona toimi turistina kisapaikalla.
Ensimmäinen rata oli agilityrata joka oli ihanan vauhdikas mutta samalla oli pari paikkaa mitkä pelotti kauheasti varsinkin Wiiman kanssa. Rata onnistui muuten todella sujuvasti paitsi että onnistuin kerran ohjaamaan väärän päähän putkeen... ja hylky oli meidän tulos. Bea onnistui sentään pinkomaan nollaradan Finan kanssa, alle ihanneajan ja sai sitten ensimmäinen SM-NOLLA kasaan!!! Mahtionnittelut vielä :)
Toinen rata oli taas agilityrata ja alku oli Wiiman kanssa todella haastava. Alku onnistui hienosti ja annoin palaa täysillä. Aina pitää ohajata loppuun saakka... ja tällä kertaa en tehnyt sitä. Toka vika hyppy ja en ohjannut kunnolla, valssi vähän valui ja Wiima juoksi hypyn ohi... joten vitonen siitä radalta. Aaarggh.
Viimeinen rata oli hyppyrata ja keppikulma oli haastava. Ohjasin väärin ja sen jälkeen paketti levisi käsistä ja koko loppu radan olin ihan hukassa, joten taas tuli hylky. Oli kuitenkin mahtavaa kisata Wiiman kanssa taas ja taas oli niin lähellä ;)
Samban kanssa juoksin ainoastaan hyppyradan mediluokassa. Taso oli ihan sika kova ja päätin että vedän ihan täysillä. Tulipa vedetty elämäni hienoin nollarata ja fiilis oli ihan mieletön. Samba vielä varasti alussa mutta sain nipin-napin pelastettu koko tilanteen ja sen jälkeen annoin palaa. Kerrankin tuntui koko kropassa että olin liikkunut ja käyttänyt koko kroppaa kunnolla. Oli kyllä täydellinen flowrata, ja harmittaa että kameran akku loppui heti ensimmäisen radan aikana. Ulkopuolisilta sain ihanaa palautetta ja koko loppu päivän hymyilytti :) Eli tulos oli 5.sija ja nolla!
Noonan kanssa vedin vähän verryttelyhyppyjä ja treenasin vähän tokoa, ja kivasti pentu osaa käyttäytyä kisapaikalla.

Keskiviikkona kävin itse Noonan kanssa Kotkassa vetämässä omatoimi treenit. Panostin siihen että liikun itse ennakoivasti, ja toimi todella hyvin. Oli todella hyvät treenit typsyn kanssa. Ainut miinus oli että Noona veti puomin vähän liian lujaa ja menetti tasapainonsa ja lensi alas puomilta. Onneksi oli ihan reenien lopussa. Pari sekuntia pentu oli vähän ihmeissään kunnes taas rupes räksyttämään ja otin puomin heti uudestaan. Samalla innolla mentiin taas... :)
Kepit tuli reenattu ja rengasta. Välistävetoja, takaakietoja, sakasalaisia ja eteenmenoharjoituksia tehtiin myös.

Eilen oli sitten taas treenit Kotkassa, ja kouluttaja rupesi vähän kuulustelemaan että mitä treenaan Noonan kanssa. Kouluttaja sai selville että treenaan tokoa ja kontaktiharjoituksia... ja tämä taitaa olla syy miksi Noona ei oikein etene vaan ainoastaan tujottaa minua koko ajan. Kouluttajalta tuli suoraa palutetta että Noona ei tee muuta kun tujottaa minua radalla... ja välillä rimat tulee alas senkin takia. Ennen kuulema Noona haki paljon paremmin esteitä kuin nykyään. Joten kontakti treenit jää tauolle ja ruvetaan reenaamaan suoraan eteenpäin katsomista... Muuten meni treenit ihan kivasti ja kokeilin vetää aa:ta ja puomia ilman namialustaa ja kappas vaan Noona meni aivan täydellisesti. Joten kontaktit (paitsi keinu) alkaa olla paketissa, woop! :)

Noona alkaa kohta olla lady, nimittäin typsy täytti 11kk! Hui miten nopeasti aika menee... :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti